Herkes Kendi Kişiselleştirdiği Arayüz Stilini Paylaşsın !

Sponsorlu Bağlantılar

najanaja

najanaja

Üye
Buzz , uccw, ve diğerlerini geride bıraktı. Herşey harika ayarlaniyor tr yapariz o kolay :).Ekran evet ama cok fonksiyonel :oke:
gerek kalmadı kullanamıyom :) uyumluluğa bakmamıştım tabletle uyumluda telle uyumlu değil :) benim tel 4.0.3 bu 4.1 istiyomuş :) yaw bu huawei de hiç yazılım desteği yok ben kafaya koydum biraz sabredecem ilerde z1 alacam son olarak başkada tel değiştirmicem ömür billah :) bıktım sürekli tel değiştirmekten :)

• Beğen
Tepkiler: Nextman

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Huawei model ne ?

najanaja

najanaja

Üye
ascend p1 u9200 diye geçiyo güzel cihaz aslında çok memnunum hemen hemen herşeyi kaldırıyo ekran çok canlı tipide çok hoşuma gidiyo :)

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Port romlari var diye biliyorum araştırma yapmak gerek.yardima ihtiyacın olursa haberim olsun

najanaja

najanaja

Üye
muhakkak vardırda ben orjinal warsa ancak öle kullanırım htc yide çok rom yükledim hepsinde ufak tefek sorunlar çıkıyo illaki, sıfır sorunsuz hiç rom yoktu :) modifiyeli romlar genelde böle oluyo ben o yüzden orjinal istiyom :) teşekkür ederim nokia da hiç beceremiyodum yazılım atmasını ama android o kadar kolaymışki yazılım atması telden iki dk kada hallediveriyon :) yine bi araştırayım yeni sürüm orjinal rom varsa yüklerim açıkçası hiç araştırmadım bile ihtiyaç duymamıştım :) bazan böle uygulamalar kullanamıyom :) ama anlamadığım bazı oyun yada uygulamaları market uyumsuz diyo yüklemeye izin vermiyo ama blackmart tan yada netten bulup yüklüyom çatır çatır oynuyom oyunu :)

• Beğen
yaren_dede

yaren_dede

Üye
Buzz , uccw, ve diğerlerini geride bıraktı. Herşey harika ayarlaniyor tr yapariz o kolay :).Ekran evet ama cok fonksiyonel :oke:

Guzel dusunulmus bir uygulama ama ben bunlara bi turlu alisamadim go ve next tarzi daha hosuma gidiyo :) heralde symbiana benzerliginden dolayı :D

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
buldum :) 4.1.1 orjinal varmış çok daha güzel olmuş diolar olmazsa bi ara denerim :) ama bu romu yedeklemem lazım önerebileceğin uygulama varmı yedekleme için. rom tool box la denedim olmadı yedeklemede sorun çıkardı :)

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Titanium backup başka tanımam :oke:

• Beğen
Tepkiler: najanaja
najanaja

najanaja

Üye
  • Beğen
Tepkiler: yaren_dede ve Nextman
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
arkadaşlar ara yüzü kolay ram yemeyen iconları şık ne önerirsinz belki pek yeri değil ama?

yaren_dede

yaren_dede

Üye
htc de go kullanıyodum çok memnundum ama şimdi next derim başkada bişey demem :) bence on numara tam benim tarzım görsellik üstüne kurulmuş :)
tamam saol bide onu deniyem inşallah sorun çıkarmaz :)

Next on numara zaten ama go da iyi bu ara go kullaniyorum simdide nextin yeni surumu cikmis tekrar donus yapicam :)
Uccw icin actigim konuyu gordunmu kullanim ile ilgili :)

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
Next on numara zaten ama go da iyi bu ara go kullaniyorum simdide nextin yeni surumu cikmis tekrar donus yapicam :)
Uccw icin actigim konuyu gordunmu kullanim ile ilgili :)
walla next in güncellemelerini sürekli kontrol ediyorum zaten :) ben onu kaldırdım yaa çok güzel skinlerini bulmuştum bide :) ama ram çok kasmaya başladı onu kurduktan sonra tek şüphelendiğim oydu kaldırdım tel rahatladı sanırım çok ram yiyo o meret :)

• Beğen
yaren_dede

yaren_dede

Üye
walla next in güncellemelerini sürekli kontrol ediyorum zaten :) ben onu kaldırdım yaa çok güzel skinlerini bulmuştum bide :) ama ram çok kasmaya başladı onu kurduktan sonra tek şüphelendiğim oydu kaldırdım tel rahatladı sanırım çok ram yiyo o meret :)

Aynen bide cok yer kapliyor temalari filan 200 mb yemiş bende sildim hepsini :)

• Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Next launcher benim değil bastan belirteyimde :D

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede ve najanaja
najanaja

najanaja

Üye
Aynen bide cok yer kapliyor temalari filan 200 mb yemiş bende sildim hepsini :)
tamam güzel yapıyolarda telleride fazla zorlamamak lazım :) az ram yicek şekilde yapsalar ya şunları :) go locker da pil düşmanı bi ara yükliyim dedim akşam %90 olan pil sabah kalktığımda %30 lara düşmüş oha dedim ya direkt aklıma go locker geldi hemen kaldırdım :) şimdi dodol u kurdum sade ve güzel ben butarz istiyom zaten ekranı direkt sağa çekiyon açılıyo :)
Next launcher benim değil bastan belirteyimde :D
önce anlamadım benim jeton geç düşüyoda şimdi kafa bastı :D

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede ve Nextman
AHMED...

AHMED...

Üye
Ooo symbiandaki abiler burdada görmek güzel sizleri najanaja yaren dede nasılsınız :)

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede

yaman79

Üye

SirChaqaL

SirChaqaL

Üye

kerem287

kerem287

Üye
  1. bunlar da benim masa üstü

• Beğen