yaren_dede
Üye
Sanki fazla sade olmus gibi![]()
haklisin aslinda hem sadelik hemde sarj yuzunden bole yapmak zorunda kaldim ekrana widget veya acik renk duvar kagidi koyunca sarj ve rame yuk bindiriyo bunuda sevmiyom benim takintimda olabilir tabi bu 
![]()
haklisin aslinda hem sadelik hemde sarj yuzunden bole yapmak zorunda kaldim ekrana widget veya acik renk duvar kagidi koyunca sarj ve rame yuk bindiriyo bunuda sevmiyom benim takintimda olabilir tabi bu
![]()

son 2014 galaxy s3 arayüzüm
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Evet arkadaşım özelleştirmesi çok fazla zaman bulsamda bende editleyecemde iş bitmiyor açıkçası zaman ayıramıyorum.budamı themer ? bu çok güzelmiş bakyaw şu proyu bi deneyemicem heralde
niye programlarda yazılım sürümü ister ki bu sistem.
zaten adminlik kolay iş değil zamanının çoğunu burda harcıyosundur bi süre sonra illaki insanın beyni sulanmaya başlarEvet arkadaşım özelleştirmesi çok fazla zaman bulsamda bende editleyecemde iş bitmiyor açıkçası zaman ayıramıyorum.
o zamanda vaktin olsa bile bunların başına geçesin gelmez heralde
en azından ben senin yerinde olsaydım bu durumda olurdum 
Yok hayır rütbe yada görev değil ,çalıştığım sektör çok yoğunzaten adminlik kolay iş değil zamanının çoğunu burda harcıyosundur bi süre sonra illaki insanın beyni sulanmaya başlaro zamanda vaktin olsa bile bunların başına geçesin gelmez heralde
en azından ben senin yerinde olsaydım bu durumda olurdum
![]()

anladım işin o kısmı aklıma gelmediYok hayır rütbe yada görev değil ,çalıştığım sektör çok yoğun![]()
ama yinede sitede adminlik yapmanında etkisi oluyodur ne kadar yok mok desende bence illaki kafa dağılıyodur bazan
walla benim kafa dinç de vücut pert oluyo akşama kadar benimkide bendenen yorucu iş 
Bu resimdeki panelin gorunumunu manuel olarakmi duzenledin yoksa kullandigin yazilimdami mevcut![]()