Herkes Kendi Kişiselleştirdiği Arayüz Stilini Paylaşsın !

Sponsorlu Bağlantılar

bLnmz

bLnmz

Üye
Değişiklik iyidir :)
Kilit Ekranı resmini çekemiyorum. :(
Ana Ekran:

Ana Ekran 2:

Ana ekran 3:

ka_za

ka_za

Üye

Baya uğraştırdı ama oldu sanki :)

Samet.25

Sanki fazla sade olmus gibi :)
:D :D haklisin aslinda hem sadelik hemde sarj yuzunden bole yapmak zorunda kaldim ekrana widget veya acik renk duvar kagidi koyunca sarj ve rame yuk bindiriyo bunuda sevmiyom benim takintimda olabilir tabi bu :D

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
yaren_dede

yaren_dede

Üye
:D :D haklisin aslinda hem sadelik hemde sarj yuzunden bole yapmak zorunda kaldim ekrana widget veya acik renk duvar kagidi koyunca sarj ve rame yuk bindiriyo bunuda sevmiyom benim takintimda olabilir tabi bu :D

En azindan Koyu renk duvar kagidida kullanabilirdin :)
Sanki haftada bir elekttik verilen bi köyde yasiyorsun :p
3310 nun 628 in dili olsada konussa simdi :)

• Beğen
Tepkiler: Samet.25
Tranquilizer

Tranquilizer

Üye

Nova+zooper

yaren_dede

yaren_dede

Üye

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici

• Beğen
Tepkiler: najanaja ve yaren_dede
smh60

smh60

Üye

gocadayi

gocadayi

Üye
son 2014 galaxy s3 arayüzüm

yaren_dede

yaren_dede

Üye
son 2014 galaxy s3 arayüzüm

Birinci ve sonuncu ekran dışında menuyu ana ekrana tasimissin klasör yapsan daha hoş durur. Birde resimleri kucuk koydugun icin net gorunmuyor :)

• Beğen
Tepkiler: gocadayi
najanaja

najanaja

Üye
budamı themer ? bu çok güzelmiş bak :) yaw şu proyu bi deneyemicem heralde :) niye programlarda yazılım sürümü ister ki bu sistem.

• Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
budamı themer ? bu çok güzelmiş bak :) yaw şu proyu bi deneyemicem heralde :) niye programlarda yazılım sürümü ister ki bu sistem.
Evet arkadaşım özelleştirmesi çok fazla zaman bulsamda bende editleyecemde iş bitmiyor açıkçası zaman ayıramıyorum.

najanaja

najanaja

Üye
Evet arkadaşım özelleştirmesi çok fazla zaman bulsamda bende editleyecemde iş bitmiyor açıkçası zaman ayıramıyorum.
zaten adminlik kolay iş değil zamanının çoğunu burda harcıyosundur bi süre sonra illaki insanın beyni sulanmaya başlar :) o zamanda vaktin olsa bile bunların başına geçesin gelmez heralde :) en azından ben senin yerinde olsaydım bu durumda olurdum :)

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
zaten adminlik kolay iş değil zamanının çoğunu burda harcıyosundur bi süre sonra illaki insanın beyni sulanmaya başlar :) o zamanda vaktin olsa bile bunların başına geçesin gelmez heralde :) en azından ben senin yerinde olsaydım bu durumda olurdum :)
Yok hayır rütbe yada görev değil ,çalıştığım sektör çok yoğun :)

najanaja

najanaja

Üye
Yok hayır rütbe yada görev değil ,çalıştığım sektör çok yoğun :)
anladım işin o kısmı aklıma gelmedi :) ama yinede sitede adminlik yapmanında etkisi oluyodur ne kadar yok mok desende bence illaki kafa dağılıyodur bazan :) walla benim kafa dinç de vücut pert oluyo akşama kadar benimkide bendenen yorucu iş :)

• Beğen
xtrem06

xtrem06

Üye

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
yaren_dede

yaren_dede

Üye

Bu resimdeki panelin gorunumunu manuel olarakmi duzenledin yoksa kullandigin yazilimdami mevcut :)

derdar

Üye

xtrem06

xtrem06

Üye

Üst Alt