Nokia Lumia 820 ve 920 kullanıcıları Lütfen biraz bilgi verirmisin

Sponsorlu Bağlantılar

KojiroHyuga

KojiroHyuga

Üye
batarya kesinkez mi hiç değişmiyor yoksa nokia serviceinde bataryam eskidi yenisi takılsın diye istek de bulunsak bişi yapamazlar mı ?

alical33

alical33

Üye
serviste değiştirebilirsin

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
ya ben 2. el 920 alasim var ama direk pesin para ile almam zor. icimde ukte kalacak almazsam ya. o kadar istiyom almayi. zamaninda n9 icin ayni hislere sahiptim su an n9 ile yaziyorum mesaji :)

win8l

Üye
bende 820 var, jelatinsiz kullanıyorum, telefonu haftada en az bir kere duzenli olarak düşürüyorum, ekranda herhangi bir çizik veya çatlak yok.gerçekten nokia sağlamlıkta 1 numara. :D

Tmobile

Tmobile

Üye
ya ben 2. el 920 alasim var ama direk pesin para ile almam zor. icimde ukte kalacak almazsam ya. o kadar istiyom almayi. zamaninda n9 icin ayni hislere sahiptim su an n9 ile yaziyorum mesaji :)
nokia meego kullanıyorsanız windows phone 8 e kesinlikle hayran kalcaksınız android ve iostan sonra geçtim pişmanım.

kartal-78

Üye
merhaba l920 yi tavsiye derim 1 senedir kullanıyorum hiç bir sıkıntı yok mağza hergun gelişiyor yenilikçi bir telefon istiyorsan wp8 l920 tavsiye ederim

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Lumia 920 kullanıcısı olarak her konuda memnunum. Bazı arkadaşlar bildirim merkezi olmamasından şikayetçi. Bu eksiğinin de yaz ayına kadar tamamen kapanacağı haber verildi. Tamamen dedim çünkü aslında bildirim merkezi olmasa bile kısmen ana ekrandaki kutucuklarda izin verilen bildirimler sayısal olarak beliriyor. Bence bunun dışında hiç bir eksiği kalmadı. Uygulama ve oyun diyecekler çıkabilir ama şuanki mağazanın hali benim için eksiksiz. Telefonun fiziksel sıkıntıları olarak gösterilen ön kameraya toz kaçması, telefonun ağır ve kalın olduğunun söylenmesini, flaşının bozulmasını söyleyebiliriz. Ancak bunlardan bazıları ilk serilerden sonra giderildi diye biliyorum. Benim lumia 920 de bunlardan bir tek flaşın bozulması sorunu ortaya çıktı. Onuda kapağını açınca suçlusunun ben olduğu ortaya çıktı. :D Abartı düşürmelerim sonucu flaşın metal uçlarının temas etmesini engelleyecek şiddette baskı yapmışım :) kapağı açıp uçları bir parça düzeltince flaşım çalışır oldu. Telefonun ağırlığı ve kalınlığı abartılacak düzeyde değil. Sırf S3 ten daha kalın diye takoz diyenler çıkıyor, bende onlara benim telefonum kraker değil diyerek cevap veriyorum. :) Cep telefonu bu, rahatlıkla cepte elde taşınıyor. Kas yaptım diyenlerede diyorum ki, erkek adamsın kol kasların bunu kaldırmaya yetmiyor mu diye dalga geçiyorum :)

• Beğen
Tepkiler: kamuraN021

Üst Alt