Nokia Lumia 920 ve Nokia Lumia 820 İncelemeleri (Video)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gdervisoglu

gdervisoglu

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Lumia 920 ve Nokia Lumia 820 İncelemeleri (Video)
[video=youtube;GBupRpL_3Io]http://www.youtube.com/watch?v=GBupRpL_3Io[/video]

[video=youtube;1ZkDmWN81Ho]http://www.youtube.com/watch?v=1ZkDmWN81Ho[/video]

Teknoloji dünyasının sempatik çocuğu Chris Helsby, Lumia 920 ve Lumia 820 incelemeleriyle karşımızda..

• Beğen
Tepkiler: YasirTaHazal

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Tesekkurler ..

phantomddl

Üye
Teşekkürler, sanki biraz taraflı bir inceleme olmuş gibi. Lumia'nın kamerası iPhone5'in standartlarında değil diyor

gdervisoglu

gdervisoglu

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler, sanki biraz taraflı bir inceleme olmuş gibi. Lumia'nın kamerası iPhone5'in standartlarında değil diyor

video yorumlarına baktım şimdi.. hiç dikkat etmedim; beyaz lumia 920'nin arzı endamından olsa gerek..
:gun1: chris e bak sen hele :catcat:

video o yüzden fazla sayıda olumsuz yorum almış..

iPhone 4s incelemesinde iphone a tam puan vermiş bu arada..

phantomddl

Üye
Aslında fotoğraf kalitesi benim beklentimin altında kaldı şu ana kadar çıkan fotoğraflarla.

Örnek fotoğraflar:

Şu anda telefonun satışta olduğu tek yer Kanada sanırım ve orada da hava kapalı Sandy kasırgası yüzünden, güneş ışığında hiç fotoğraf yok, bulutlu havadaki fotoğraflarda yanıltıcı oluyor.
Fullscreen ekranda daha keskin ve detaylı bir fotoğraf kalitesi bekliyordum aslında.

Bakalım önümüzdeki günlerde nasıl fotoğraflar yayınlanacak.

Edit: CNET'de fotoğraf yayınlamış ama ne yazıkki o da bulutlu

gdervisoglu

gdervisoglu

Üye
    Konu Sahibi
Aslında fotoğraf kalitesi benim beklentimin altında kaldı şu ana kadar çıkan fotoğraflarla.

Örnek fotoğraflar:

Şu anda telefonun satışta olduğu tek yer Kanada sanırım ve orada da hava kapalı Sandy kasırgası yüzünden, güneş ışığında hiç fotoğraf yok, bulutlu havadaki fotoğraflarda yanıltıcı oluyor.
Daha keskin ve detaylı bir fotoğraf kalitesi bekliyordum aslında.

Bakalım önümüzdeki günlerde nasıl fotoğraflar yayınlanacak.

bende havaya bagladım vallahi o fotografları, eğer chris haklı çıkarda 920 gündüz fotograflarında hayal kırıklığı yaratırsa, N8 i çok ararım gibi geliyor..

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Lumia 920 videosunun altındaki yorumlardan biri şöyle diyor:

i think you're apple paid you to talk down on lumia 920, well i've got iphone 5 and my wife just got her L920 today, to be honest L920 camera is super power to iphone 5... pls make good research before talking as people can try it out themselves...

:dry:

Çevirisi şöyle: Bence Lumia 920'yi kötülemek için Apple'dan para almışsın. Benim iPhone5'im var, karım da bugün Lumia 920 aldı. Dürüst olmak gerekirse Lumia 920'nin kamerası iPhone5'ten çok üstün. Lütfen konuşmadan önce iyi araştırın ki, insanlar kendileri deneyip görebilsinler.

• Beğen
Tepkiler: gdervisoglu ve Esendağlı
SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
Çeviriye gurban :)

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve bulutsuzgece
covar

covar

Üye
valla arkadaşlar ne olursa olsun lumia 920 süper bi cihaz bence yalnız türkiyede yok wave 3 ümü babama veriyorum ve yurt dışına gidcem 15 gün sora vizem cıkacak rusyada alacağım lumia 920 yi

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
valla arkadaşlar ne olursa olsun lumia 920 süper bi cihaz bence yalnız türkiyede yok wave 3 ümü babama veriyorum ve yurt dışına gidcem 15 gün sora vizem cıkacak rusyada alacağım lumia 920 yi

Türkiye'de nokiashoplar önsiparisli satislara basladi. Fiyati 1699tl. Rusya fiyati 1440tl ve pasaport kaydiyla 1550 tl'yi geciyor. Bence yurtdisi cihaz alacak kadar bir fiyat avantaji yok. Sonucta rusya ab uyesi degil ve garantisi gecerli olmayacak. Ben de aralik ayinda ukraynaya gidicem oradaki fiyat henuz belli degil ama en az 300-400tl avantajli olmazsa almayacam yani.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

Türkiye'de nokiashoplar önsiparisli satislara basladi. Fiyati 1699tl. Rusya fiyati 1440tl ve pasaport kaydiyla 1550 tl'yi geciyor. Bence yurtdisi cihaz alacak kadar bir fiyat avantaji yok. Sonucta rusya ab uyesi degil ve garantisi gecerli olmayacak. Ben de aralik ayinda ukraynaya gidicem oradaki fiyat henuz belli degil ama en az 300-400tl avantajli olmazsa almayacam yani.
Bence de arada ciddi fark yoksa yurt dışından getirmenin bir anlamı kalmıyor.

gdervisoglu

gdervisoglu

Üye
    Konu Sahibi
[video=youtube;2FIf0NpjxOo]http://www.youtube.com/watch?v=2FIf0NpjxOo[/video]

Dönen muabbeti acayip merak ettim (h)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt