Haber note 3 android 4.4 güncellemesi resmi olarak başladı

Sponsorlu Bağlantılar

Anil-D

Anil-D

Üye
Sarjda kendinden düzelmeler oldu kardesimede verdim oynasin diye ama gene ayni

barann79

Üye
note 3(9005) modeline 4.4 kitkat güncellemesinde malesef art yi yapmamış samsung, uğraşmamışlar

Anil-D

Anil-D

Üye
Nasil yani

KD1907

KD1907

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Anil-D
Anil-D

Anil-D

Üye
Bu art dalvik ne yav

KD1907

KD1907

Üye
  • Beğen
Türe

Türe

Üye
Art & Dalvik olayı Nexus 5'te seçilebiliyor.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: .caner. ve Anil-D
Anil-D

Anil-D

Üye
Tmm nette araştiririm ben

Türe

Türe

Üye
Galaxy s4 te bile art var note 3 te nasıl olmaz imkansız

Nereden bildiğini sorabilir miyim ? Çünkü ben ayarlarda seçenek görmedim Art & Dalvik ile ilgili. Eğer Art ise nereden biliyoruz ?

Anil-D

Anil-D

Üye
Ardda her sey daha çabuk açılıyor neden acaba

Anil-D

Anil-D

Üye
Ben gecmedimki

LimePie

LimePie

Üye
arkadaşlar hakikatten bu art dalvik olayı nedir ya aklım takıldı ?

• Beğen
Anil-D

Anil-D

Üye
Arkadastan biliyomda o zaten nexux lerde var bende ne diyodum omu gelecek dalvik bilmiyodum ama ard her seyi performansi bile yükseltiyor heralde

• Beğen
Tepkiler: LimePie
KD1907

KD1907

Üye
Ben anlatamayacam şimdi bilen biri varsa anlatsın please :)

LimePie

LimePie

Üye
kardeşim kısa kısa anlat biz anlarız merak ettim şimdi o kadar konuşmussunuz art dalvik hakkında

Anil-D

Anil-D

Üye
Peki KitKat’taki en büyük değişimin performans optimizasyonu olmasının ardındaki önemli değişiklikler nedir? Cevap, Kernelve Dalvik yerine kullanılan ART runtime motoru. Bu yazımızda, bunun runtime konusunu ele alacağız.

Google, Kitkat ile artık kullanıcılarına Dalvik yerine iki yıldır üzerinde çalışıp yeni geliştirdiğiART runtime kullanma seçeneğini sunarak ART’ın deneyimlerini test ediyor. Görünüşe göre artık Google, Dalvik’i Android’den kaldırmak istiyor. Bunun sebebi ise ART’ın çok daha iyi performans sağlaması.

Yeni runtime motoru ARTsayesinde artık uygulamalar çok daha hızlı açılıp çalışabilecek. Uygulama ve oyunların boyutlarının da hızla yükselmesini göz önünde bulundurursak bu Android için atılmış çok akıllıca bir adım olacak. ART’ın dez avantajı ise uygulamaların biraz daha uzun sürede yüklenecek olması ve daha fazla yer kaplamaları. Ancak bir başka avantajı da var ki, bu tüm dezavantajlarını görmezden gelmemizi sağlıyor. O da batarya kullanım süresi. Yeni runtime ARTile artık Android işletim sistemli telefonların günlük kullanım süreleri de artacak.

• Beğen
Tepkiler: LimePie

Üst Alt