Haber note 3 android 4.4 güncellemesi resmi olarak başladı

Sponsorlu Bağlantılar

alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi
bu romlarda ülke ülke fark ediyor ya en iyi hangi ülkenin sizce n900 romu 9000Q da çalışıyorda

Anil-D

Anil-D

Üye
kardesim s4 batarya şişmesini nerden anlarım

Anil-D

Anil-D

Üye
bilmem bide kamera acılamadı hatası alıyorum sarj 7 saat gidiyor elleyince

KD1907

KD1907

Üye
bilmem bide kamera acılamadı hatası alıyorum sarj 7 saat gidiyor elleyince
Valla su an en iyisi 4.4 güncellemesini beklemek. Guncellemeyle sarj problemini cozeceklermis zaten. Kamera problemin hakkında bişey diyrmicem çünkü bende oyle bi problem yok. Zaten gelir bir iki haftaya merak etme

KD1907

KD1907

Üye
Valla su an en iyisi 4.4 güncellemesini beklemek. Guncellemeyle sarj problemini cozeceklermis zaten. Kamera problemin hakkında bişey diyemicem çünkü bende oyle bi problem yok. Zaten güncelleme gelir bir iki haftaya merak etme

Anil-D

Anil-D

Üye
resim çekemiyorum kardeşim ne yapıcam

KD1907

KD1907

Üye
resim çekemiyorum kardeşim ne yapıcam
Bende girince açılıyor valla ne diyebilirimki şimdi. Senin telde bi problem var galiba. Orjinal yazılım mı yüklü şu an telefonunda?

Anil-D

Anil-D

Üye
aynen root ve vs yapmadım daha

Anil-D

Anil-D

Üye
tmm seni izlemeye alıyorum

• Beğen
Tepkiler: KD1907
Anil-D

Anil-D

Üye
konu açtım ama gelen yok fabrika ayarına döndürsem düzelirmi

KD1907

KD1907

Üye
konu açtım ama gelen yok fabrika ayarına döndürsem düzelirmi
Bence duzelir. Ama geregi yok yani dedigim gibi eğer bekleyebileceksen 1-2 hafta bekle 4.4 le zaten düzelir diye düşünüyorum ben

Anil-D

Anil-D

Üye
1 2 hafta bekleyemem ama çünkü resim çeken biriyim idare edecekte bir şeyde yok ve oyun fotoğraf uygulama vs hepsi gidicek ama değilmi off

KD1907

KD1907

Üye
1 2 hafta bekleyemem ama çünkü resim çeken biriyim idare edecekte bir şeyde yok ve oyun fotoğraf uygulama vs hepsi gidicek ama değilmi off
Bekleyemeyeceksen fabrika ayarlarina donebilirsin çözülür sorunun. Ve fotograf uygulama falan gitmez eger yedekleme yaparsan

Anil-D

Anil-D

Üye
o nasıl oluyor

Anil-D

Anil-D

Üye
evet çünkü symbiandan geldim ben yabancıyım daha androidin

Üst Alt