Nası yani anlamadım? Ve ben demiyorum öyle okudum kardeşim64 bite geçmesi için işlemcinin 64 bit olması lazım![]()
Eline alınca anlarsın zaten. Ayrıca batarya telefona sığmaz falan. Hem nolduki? Batarya mı Değiştireceksin?kardesim s4 batarya şişmesini nerden anlarım
Valla su an en iyisi 4.4 güncellemesini beklemek. Guncellemeyle sarj problemini cozeceklermis zaten. Kamera problemin hakkında bişey diyrmicem çünkü bende oyle bi problem yok. Zaten gelir bir iki haftaya merak etmebilmem bide kamera acılamadı hatası alıyorum sarj 7 saat gidiyor elleyince
Valla su an en iyisi 4.4 güncellemesini beklemek. Guncellemeyle sarj problemini cozeceklermis zaten. Kamera problemin hakkında bişey diyemicem çünkü bende oyle bi problem yok. Zaten güncelleme gelir bir iki haftaya merak etme
Bende girince açılıyor valla ne diyebilirimki şimdi. Senin telde bi problem var galiba. Orjinal yazılım mı yüklü şu an telefonunda?resim çekemiyorum kardeşim ne yapıcam
Bilen biri varsa yardım etsin ben bisey diyemicem valla :Saynen root ve vs yapmadım daha
Baska bi problemim varsa yardimci olabilirim kardeşim?tmm seni izlemeye alıyorum
Bence duzelir. Ama geregi yok yani dedigim gibi eğer bekleyebileceksen 1-2 hafta bekle 4.4 le zaten düzelir diye düşünüyorum benkonu açtım ama gelen yok fabrika ayarına döndürsem düzelirmi
Bekleyemeyeceksen fabrika ayarlarina donebilirsin çözülür sorunun. Ve fotograf uygulama falan gitmez eger yedekleme yaparsan1 2 hafta bekleyemem ama çünkü resim çeken biriyim idare edecekte bir şeyde yok ve oyun fotoğraf uygulama vs hepsi gidicek ama değilmi off
Kardesim yedeklemeyide mi bilmiyosuno nasıl oluyor
Onu yazamam simdi kusura bakma internetten arastirip bulabilirsin