MaxipmaN
Üye
facebook uygulamasından memnun olan yok eksikleri sürüyle belirttiler bölümde 512ramli lumia zaten alınmazoyun da oynamayacakmış 4s yeter onaAcaba?
facebook uygulamasından memnun olan yok eksikleri sürüyle belirttiler bölümde 512ramli lumia zaten alınmazoyun da oynamayacakmış 4s yeter onaAcaba?
ipod 4 performans bakımından artık çok geride önerip durmayın eski nesil cihazlarıtelefon olarak kullanmayacaksan iPod Touch 4 al daha iyi
telefon olarak kullanmak istiyorsan iPhone 4S daha iyi seçim olur

sadece internet için demiş oyun deseydi önermezdim zatenipod 4 performans bakımından artık çok geride önerip durmayın eski nesil cihazları![]()
4s alabilecek birinin ipod 4 alması çok gereksiz olursadece internet için demiş oyun deseydi önermezdim zaten

telefon olarak kullanmayacaksan yazmışım oraya4s alabilecek birinin ipod 4 alması çok gereksiz olur![]()
telefon olarak kullanmayacaksan yazmışım oraya
telefon alacağı belli 5800 var adamdatelefon olarak kullanmayacaksan yazmışım oraya
ucuza gitsin diyede dedimSen de haklısın da konunun başlığı "Internet için telefon arıyorum".
ya hocam akıl var mantık var 1 ay önceki konulara bakıp Facebook bozuk şu bu demeyin şuan çok rahat çalışıyor diyosun tek internet küçük ekran git Lumia 520 al beğenmiyosanda kaç yıl önceki telefona para ver
parasını çöpe atmayı seviyorlar hocam yane desek boş kardeşim bu forum android formu olmuş..