AppTime Pro ile Telefon Bağımlılığınızı Ölçmeye Ne Dersiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

hamzadernek

hamzadernek

Üye
    Konu Sahibi
AppTime Pro ile Telefon Bağımlılığınızı Ölçmeye Ne Dersiniz?
Sabah uykudan uyanır uyanmaz elimize aldığımız taki gece kafamızı yastığa koyup uykuya daldığımız ana kadar elimizden düşmeyen akıllı telefonlarımıza ne kadar bağlıyız hiç düşündünüz mü? İşte bugün ne kadar akıllı telefon bağımlısıyız bunu AppTime Pro uygulaması ile hep birlikte raporlayacağız.

Yedisinden yetmişine kadar artık her kesimden insanın cebinde akıllı telefon var. Kimimiz sadece iletişim için kullanırken kimimiz ise telefonun tüm özelliklerinden sonuna kadar faydalanmaktayız. İşte bugün bahsedeceğim uygulama sayesinde bizler akıllı telefonlarımızın içinde olan özelliklerinin ya da yüklediğimiz uygulamaların kölesi olduğumuzu bizlerin gözleri önüne serecektir.

Kullanım kolaylığı oldukça basit olan bu uygulama üzerinden telefonunuzda yüklü olan uygulamalara gün içerisinde kaçar kez girdiğinizi kolay bir şekilde takip edilme imkanınız mevcut. Akıllı telefonlarımıza olan bağlılığımızı bizim gözlerimizin önüne serecek olan uygulamamızın adı; AppTime Pro.Kısaca uygulama özelliğinden bahsetmemiz gerekirse;

AppTime Pro Nedir, Nasıl Kullanılır?


AppTime Pro; Telefonunuzda yüklediğiniz uygulamaları izleyerek, uygulama içerisinde geçirmiş olduğunuz zamanı size göstermeye yardımcı olur. Ayrıca uygulama üzerinden sınır belirleyerek sınırı aştığınızda size hatırlatma yapabilir. Kullanım kolaylığı oldukça basit olan bu uygulama sayesinde telefon bağımlılığınızı kontrol altına alarak kendinize ve sevdiklerinize vakit ayırabilirsiniz.

Google Play üzerinden ulaşabileceğiniz bu uygulamayı sadece Android cihazlar üzerinden erişim sağlanabilmektedir. ( .) Google Play üzerinden indirdiğiniz uygulama telefonunuza kurulduktan sonra uygulama sizden telefonunuzda mevcut yüklü olan uygulamaları kontrol edebilme erişim izni verecektir. Bu izin işlemini tamamladıktan sonra telefonunuzu günlük hayatta kullanır gibi kullanmaya devam edebilirsiniz.

Siz kullanımlarınızı yaparken sizi arka planda sinsice takip eden AppTime Pro uygulaması hangi uygulamadan ne kadar saat kaldığınızı ve kaç defa uygulamaya giriş yaptığınızı dilerseniz sayısal olarak dilerseniz de grafik şeklinde paylaşmaktadır.Oldukça kullanışlı olan bu üzerinden kendinizi takip edebilirsiniz.

Ben uygulamayı telefonuma üç gün önce yükledim ve o zamandan bu zamana kadar herhangi bir değişiklik yapmadan stabil kullanımlarıma devam ettim. Şimdi sizlerle paylaşacağım görsel üç günlük verilerdir.





Yukarıda paylaşmış olduğum görsel benim üç günlük telefon kullanımım da en çok kullandığım uygulamaları gözler önüne seriyor. Ben buradan çıkardığım analizde; Chrome ve İnstagram uygulamalarını sürekli kullanırken bunların peşinden YouTube, Facebook ve WhatsApp takip etmekte. İnternet yani Chrome kullanımım oldukça fazla gözükmekte.

Sizlerde yukarıdaki örnek ekran görüntüsünde belirttiğim gibi uygulamayı telefonunuza yükleyerek kullanımlarınızın raporlarını çıkarabilir ve buna göre kendi önlemlerinizi alabilirsiniz. Umarım sizler içinde faydalı bir uygulama olur.

Bu yazı içeriğini beğendiyseniz paylaşmayı ve beni sosyal medya hesaplarımdan unutmayın!
 


Üst Alt