Telefon Tavsiyesi ACİL: 5s mi? note 4 mü? g4 mü?

Sponsorlu Bağlantılar

Avrilian

Üye
    Konu Sahibi
ACİL: 5s mi? note 4 mü? g4 mü?
merhabalar
5s ve not4 arasında kararsızım biliyorum baya farkları var ama tercih etme sebeplermi söyliyecegim

öncelikle daha önce 3gs ve 4s kullandığım için(kısa bir süre) 5s e içim sıcak duruyor ama hep şarjından şikayet ediliyor. bide şunu sormak istiyorum: 5S KAÇ SAATTE TAM ŞARJ OLUR? (5s alırsam 16 gb olucak)

note 4 istememin sebebi tamamen şarj bakımından. ekran felan np benim için note 4 kaç dakikada şarj oluyor? ve siz hangisini önerirsiniz?

beni 5s hakkında şarj konusunda ayrıntılarıyla bilgilendirin lütfen. yanlış bir tercih yapmak istemem.

telefonda yaptıklarım:

oyun oynamam fazla oyun da indirmem. whatsapp instagram snapchatte fazla takılrıım.
oyun hariç çoğu şeyi yaparım.

Birde aklımda g3 veya g4 var onlar hakkında da bilgi verebilirseniz sevinirim

evet bilgilerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum tşkler şimdiden

Son düzenleme:

Murdoc Massaka

Murdoc Massaka

Üye
Ben Note 4 aldım. 5s den kat kat iyi bir cihaz. Batarya ve performans açısından Note 4 derim ben. S PEN de var ohh mis :ehe

Avrilian

Üye
    Konu Sahibi
Ben Note 4 aldım. 5s den kat kat iyi bir cihaz. Batarya ve performans açısından Note 4 derim ben. S PEN de var ohh mis :ehe

Bende düşünüyorum bataryası dolayısıyla ama daha öncede samsung kullandım defalarca birkaç ay sonra telefon çöpe dönüyor gerçekten sıkıntı bende mi bilmiyorum ama

Mesela pil ömründen biraz örnek verebilirmisin rahat 1 günü çıkarabiliyo mu

Birde g3 ve g4 var aklımda bakıcam

avast

avast

Üye
Dediğiniz cihazlar içün gittim s6 aldım indirimde diye :D

byAndroid

byAndroid

Üye
Note 4 veya g4 al. S6 da bakabilirsin yada A7 (2016)

Avrilian

Üye
    Konu Sahibi
Samsungun S serilerini düşünmüyorum teşekkürler yinede samsung olursa sadece note serisi düşünüyorum yani note 4

yeumyang

yeumyang

Moderator
5s i günde ıki kez şarj a takarsınız not 4 bir günü rahat çıkarır ben olsam not 4 alırdım

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ben g4 derim

• Beğen
Tepkiler: Bülent872
FK5896

FK5896

Üye
bence bunların içinde en iyisi note 4. sonra g4 ve en son 5s.

alical33

alical33

Üye
Bu liste de 5s biraz yavan kalıyor bence note 4 iyi bir tercih olur geçen yıl kullanmıştım gayet iyiydi bataryası

Avrilian

Üye
    Konu Sahibi
Şimdilik bu listeden 5s elemeyi düşünüyorum artık iki tel var aklımda note 4 ve g4 sağolun fikirleriniz için

Murdoc Massaka

Murdoc Massaka

Üye
Note 4 mobil veri açık 12-16 saat gidiyor. Ayrıca güç tasarrufu modu var ekranı siyah beyaz yapıyor. öyle 2 gün dayanır. Bu arada bende android 4.4.4 yüklü güncellenmedim.

gölgee_65

gölgee_65

Üye
bence G4. note4 bir kaç ay sonra kasmaya başlar benden demesi. g4 şarjı çok iyi gitmiyor ama kullanıcıya göre 1 günü rahat çıkarır

0MG90

0MG90

Üye
Bencede G4 al. 5s artık alınmaz.

Avrilian

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar kafamda iki soru var
Birincisi note4 ve g4 kaç saatte şarjı fulleniyo?
İkincisi aylar geçtikten sonra hangisi hala kasmaz? Telefonu uzun kullanmayı düşünüyorum

Samsung touchwiz yüzünden kasar mı böyle uzun kullanan kişiler cevap versin lütfen.

Daha önce samsung kullandım hepsi de kasmıştı ama lg hakkında bir fikrim yok

kralberk13

kralberk13

Üye
g4 kasmaz diye düşünüyorum bataryaay gelince g4 3000 mah yaklaşık 2.5-3 saat gibi bir sürede şarj olur
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: Bülent872
mcnpl4

mcnpl4

Üye
5s alma da:ehe note 4 de g4 de iyidir. ikisi arasında ben de kararsız kalırdım ama muhtemelen ikisini de almazdım

Bülent872

Bülent872

Üye
Samsung kalitesine düşme Note4 unutuldu bile G4 geçirliliğini her türlü koruyacak bir telefon ayrıca kamera ve arayüzü ile insanın daha çok kullanası geliyor.
Tenknosaya git 2ürünüde kurcala G4'ün farkını görünce direk alacaksın.

• Beğen
Tepkiler: gölgee_65
byAndroid

byAndroid

Üye
Note 4 biraz daha hızlı doluyor bildiğim kadarıyla yani 20-40 dk civarı. Ben note 4 diyorum. S pen için kendi başına alınası bi sebep kamera da biraz aşa kalır ona laf yok. Kasma falan siz Ace - s3-s4 döneminde kaldınız heralde. Kasma diyor hala. Faşist misiniz arkadaş. Herşey gelişiyor bi sizin düşünceler değişmiyor. Sabit!

Üst Alt