Cihaz alırken nelere dikkat ediyorsunuz bilmiyorum. Note4 e baktım lakin Note5 teki bazı özellikler kırpılmıştı. s6 aldım ki s6 ile 6 saat ekran 23 saat bekleme alıyorum. 3g yi hiç kapatmadan konu açmıştım geçenlerde bakmak isterseniz. s6 dan ucuz olmasına rağmen g4 almama sebebim : nexus 5 kullandım çıtası kılcal çatladı g2 kullandım çıtası çatladı g3 kullandım kronik çatlama vardı e şimdi g4 de aynı mal yine plastik çıtalar malzeme kalitesi olsun istedim şahsi görüşüm ben cam yada metal kasayı daha çok beğeniyorum daha kaliteli geliyor. Bu sebepten m9 , s6 , Note4, iphone 5s e baktım. M9 biraz sönük geldi gerek ekran gerek kamera açısından. Note4 biraz kırpılmış 5 e göre birde hali hazırda hala 32 bit olarak çalışıyordu mağazadaki note4, bu saatten sonra 64 bit bir cihaz istedim.5s e gelirsek 4. senesine girecek malum eskidi artık. s6 aldım ben tabi karar sizin ne alırsanız alın günde bir kere şarja takacaksınız zaten bu yüzden keyif alacağınız cihazı seçin önemli olan gün içinde sizi müşkül duruma sokmaması.