Tavsiye GALAXY S3 ALICAKLAR DİKKAT

Sponsorlu Bağlantılar

Narutodth

Narutodth

Üye
Goruntulu gorusme olsa operator uzerinden cm kullanacam da mecburen ikide birde rom degistiriyom :D goruntulu gorusme olsa keske :(
Goruntuluu gorusmenin olmadigini ilk senden duyuyorum cunku hic isime yaramiyor :D Bilgisayardan konusmak daha iyi :D

mertcan01

mertcan01

Üye
S3 s4 note 2 note 3 mevcut bende. Cok sukur hicbirsey yok. Ama sonucta olmaz olmayacak değildir.

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
bu benim son samsung telefonumdu dahada samsung almam malzemesinide üretiminide ... şerefsiz bunlar şimdi işin gücün yoksa bekle dur yollar ürünüde bidaha gelecekte sana oohooooy allah belanı versin samsung bimeks kadarda aptal bir teknoloji mağazası görmedim adamlar değişim yapcaklar ürünü kocaeline yollayın orda bakıp onaylicaklarmış diyorumki götüreyim mağazaya kutusuna falan bakın yine onaylayın bizim prossüdürmüdür nedir öyle değilmiş ulan sövecem şimdi sizede

Son düzenleme:
blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
Yunanistana bile güncelleme gelmiş aptal samsung türkiyedeki yeri tam olarak nerde bunların :box:gun1::off:

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Guncelleme isteyen adam nexus alir. Ben rom destegi yuzunden One X'i S3'e degistim

badmus

badmus

Üye
Benim s3'te de vardı. Denemek istiyorsanız screen filter uygulamasini indirin. karanlik bi odaya gidin. ekranin parlakligini en dusuge getirin. goremezseniz screen filter programindan da dusurun biraz parlakligi. buyuk ihtimalle goreceksiniz.

• Beğen
Tepkiler: blackcat67
mcnpl4

mcnpl4

Üye
bende yok farkedemedim ama screen filter uygulamasi iyiymis

GökhanERMCLR

GökhanERMCLR

Üye
Bu sorun bnim n8 de vardı ama s3 üm de yok.. zaten bu görüntüye yansımıyor diye hatırlıyorum..

alican3

alican3

Üye
bendede var aynı sorun ama sorun mu :D 1 senedir kullanıyorum :D

90ayy

Üye
Ayni problemi bende yasadim.2 kez garantiye incelenmesi ve degisim yapilmasi icin verdim fakat bunun bir ariza olmadigi octa lcd ile ilgilo bir durum oldugu soylendi. Tuketici hakem heyetine basvurdum.bugun bilirkisi incelemesi yapildi ve prblemi bilirkişi de gordu. Raporun heyete gitmesini bekliyorum.
Galaxy s3 aldım ve büyük bir dertten yakınıyorum cihazımızın ekranına gece baktığımızda tamda şöyle bir lekeler beliriyor ekranımızda bizde yok demeyin alıcaklarda bunu göz ardı etmeyin bu sorun hemen hemen her s3 te varmış ve amoled ekrandan kaynaklı bir sorunmuş

Diğer telefonlara bakmadım belki galaxy s4 ve s4 minidede vardır note 2 de var diyen oldu .
Sizin telefonunuzun degisimi saglandi mi ?

alprnx

alprnx

Üye
zamanında s4 kullanıyorumdum bendede vardı ama cok küçük 2 nokta, gece karanlıkta belli oluyordu sadece

90ayy

Üye
zamanında s4 kullanıyorumdum bendede vardı ama cok küçük 2 nokta, gece karanlıkta belli oluyordu sadece
Bendeki cok kucuk 2 nokta degil.bi cok kucuk nokta ve iki uzun cizgi.. bilirkiside bu hatayi saptadi. Octa lcd ekran diyip bu probleme razi olmamiz beklenebilecek bi durum degil. Bu prblemi olan herkes tuketici hakem heyetine basvurabilir.

beytullah6767

beytullah6767

Üye
Bende var

seronet

seronet

Üye
Bende de buna benzer ufak lekeler var, bir kac kişi de daha gördüm. Rahatsız etmiyor beni aynen devam.

The Shadow

The Shadow

Üye
Oncelikle caktirmadan guzel hort tebrikler :D Bende de var onceki sayfalarda da yazdigim gibi ama zaman icersinde kayboldu ya da benim gozlerim bozuldu :D Eskiye gore daha az var su an :islik

Üst Alt