Tavsiye Lumia 820 Olan arkadaşlar bi bakabilir mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

serverfun912

serverfun912

Üye
Bende sorun yaratmıyor 1 gün hayli hayli çıkıyor.Pil tasarrufu her zaman açık,geri bildirimler kapalı,konum kapalı,şebeke verileri kapalı.Genelde evde wi fi ile giriyorum.Uygulamalar 650 MB toplam :).Şarj dayanıyor 1650 mah bataryadan beklenmemesine rağmen karşılıyor.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Bende sorun yaratmıyor 1 gün hayli hayli çıkıyor.Pil tasarrufu her zaman açık,geri bildirimler kapalı,konum kapalı,şebeke verileri kapalı.Genelde evde wi fi ile giriyorum.Uygulamalar 650 MB toplam :).Şarj dayanıyor 1650 mah bataryadan beklenmemesine rağmen karşılıyor.
bu şekilde 2 gün gitmesi gerek bırak da dayansın :D

dakamon

dakamon

Üye
Ben senin gibi kullansam 2 güne yaklaşıyordu batarya süresi :D ben normal kullanımda pil tasarrufu kapalı sürekli mesajlaşma arada oyun falan oynama ile akşama yüzde 30 40 bile kalıyordu :) ama şimdi internet paketi aldım su gibi gidiyor dayanmıyor :) artık 2000 mah ın altında akıllı telefon almak akıl karı değil gibi özellikle internet paketiniz varsa :)

zırtvırt

zırtvırt

Üye
Aynı sorun bende de var. 820 ilk aldığım zamanlar sabahtan akşama kadar aynı ayarda çok rahat giden şarj şimdi yine aynı ayarda akşama doğru bitiyor. Git gide kısalıyor batarya ömrü.

braayn

braayn

Üye
    Konu Sahibi
evet arkadaşlar sabah sofr resetten sonra biraz iyileşme var mesela sabah 08:20 de şarja taktım 09:45 gibi şarjdan full çektim bugün özellikle biraz cihazı fazla kullandım 3G yerine 2G yaptım arka planda hiç bir uygulama çalışmıyor face,tw ve instagram kullandım biraz wp takıldım telden şuanda 21:40 %15 şarj var.

Birde pil tasarruf bende hep kapalı onuda açsam fark edermi ??

dakamon

dakamon

Üye
Pil tasarrufu pil azaldığında aktif olacak şekilde ayarlayın :) hep açık kalınca telefondan tad alamıyorsunuz :)

braayn

braayn

Üye
    Konu Sahibi
anladım şimdiaçtım %14 kalp çıktı bakalım ne kadar götürecek uyarı gelene kadar takmıycam bu arada notebookumunda şarjı bitmek üzere hay arkadaş nedir bu şarj sorunu :S
MUTLU AKÜ ile gezicem bundan sonra

Peocawe

Peocawe

Üye
Konum hep açık otomatik parlaklık 3g ya da wifi surekli bağlı yoğun kullanım 1gun rahat çıkıyor 520de

dakamon

dakamon

Üye
520 de ram 512 mb olması bide ekranının belkiçok fazla güç tüketmeyişi nedeniyle öyle iyi götürüyor e tabi bide işlemcisinin gücünün bize göre düşük olması. Çünkü 1430 mah bataryası var bizim 1650 seninki iyi götürüyormuş valla.

• Beğen
Tepkiler: Peocawe
serinaga

serinaga

Üye
L820 kullanıyorum yaklaşık bir yıldır. Arka plan uygulaması Max. 15 izin veriyor, bazen 15 uygulama arka planda çalışıyor, 3G hiç kapanmıyor, bluetooth sabahtan akşama kadar açık, wifi akşamdan sabaha kadar açık, akşama kadar elimden hiç düşmezse, akşama yetişiyor, çok fazla karıştırmazsam geceyi buluyor.

dakamon

dakamon

Üye
L820 kullanıyorum yaklaşık bir yıldır. Arka plan uygulaması Max. 15 izin veriyor, bazen 15 uygulama arka planda çalışıyor, 3G hiç kapanmıyor, bluetooth sabahtan akşama kadar açık, wifi akşamdan sabaha kadar açık, akşama kadar elimden hiç düşmezse, akşama yetişiyor, çok fazla karıştırmazsam geceyi buluyor.
Sana özel bi lm820 yapmışlar sanırım :D yanlışlıkla 3000 mah batarya koymuşlar içine sanırım :D

braayn

braayn

Üye
    Konu Sahibi
evet sana özel bir lumia olabilir biz bu yazdıklarını cihazı aldığımız ilk gün bile göremedik..

Peocawe

Peocawe

Üye
520 de ram 512 mb olması bide ekranının belkiçok fazla güç tüketmeyişi nedeniyle öyle iyi götürüyor e tabi bide işlemcisinin gücünün bize göre düşük olması. Çünkü 1430 mah bataryası var bizim 1650 seninki iyi götürüyormuş valla.

nokia da samsung gibi +2000mah üstü batarya koysa ne olurdu sanki. :) ama bi android cihaza 1430mah batarya koy 5 saati çıkaramaz.

braayn

braayn

Üye
    Konu Sahibi
android evet daha çok sömürüyor bataryayı

• Beğen
Tepkiler: Peocawe

Üst Alt