esmeran3
Üye
Bi sayisal falan oyna![]()
yarın milli piyango bileti alcam :=)
Bi sayisal falan oyna![]()
sadece ne izi olduğunu merak ediyorumsamsung teknik servise gitcem soracamda
ben böyle serininyani insan alır da bakar ürettikden sonra bi hata varmı bi test yapar dimi
![]()
çalışmayan kır at çöpe 
mümkün değil bakma üşenir adam ya

bende öyle düşünüyorum şimdilikşuan s3 kullananların çoğunda bu hata mevcuttur çoğuda farkedememiştir ben bile zor farkettim keşke gece elime almasaydım iyiydi böyle![]()

aynen bende şuan takmıyorum yani değişsemde yine o lekeyle karşılaşma riskim yüksek belki daha kötüsü gelicek şuan bir sorun yaratmıyor ışığı kapatmıyorum tlefonu kullanırken![]()
samsung un sorunu en azından gözlere faydalı 
aynen bende şuan takmıyorum yani değişsemde yine o lekeyle karşılaşma riskim yüksek belki daha kötüsü gelicek şuan bir sorun yaratmıyor ışığı kapatmıyorum tlefonu kullanırken![]()
evet belki daha kötü olacak nasıl parça takarlarsa artık orjinalinde böyle şeyler oluyorsa değişecek olan meçhulbenimki siyah bence renkle alakalı değil sadece çoğunluk beyaz kullanıyo olabilirbence bu s3 beyaz renklerinde var bu problem internete baktığımda gelende beyaz rengini alan karşılaşıyor![]()

bence bu s3 beyaz renklerinde var bu problem internete baktığımda gelende beyaz rengini alan karşılaşıyor![]()
bende ki s3 siyahtı onda da vardı üst kısmında az birşey