Tavsiye GALAXY S3 ALICAKLAR DİKKAT

Sponsorlu Bağlantılar

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
sadece ne izi olduğunu merak ediyorum :D samsung teknik servise gitcem soracamda

• Beğen
Tepkiler: esmeran3
esmeran3

esmeran3

Üye
blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
hayır öyle bir leke değil öyle olsa giderdi silinirdi hep sabit lekeler içini açıp kendim bi el atasım geliyor :D ama elimde kalır diye korkuyorum

• Beğen
esmeran3

esmeran3

Üye
o zaman seri üretimden kaynaklanan bir sorundur kesinlikle :)

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
ben böyle serinin :D yani insan alır da bakar ürettikden sonra bi hata varmı bi test yapar dimi :D

• Beğen
esmeran3

esmeran3

Üye
ben böyle serinin :D yani insan alır da bakar ürettikden sonra bi hata varmı bi test yapar dimi :D

kardeşim adam ekrana bakıyor çalışıyor mu çalışıyor devam et yenisi gelsin :) çalışmayan kır at çöpe :)

Kaç milyon ekran :) mümkün değil bakma üşenir adam ya :)

Sizin dediğiniz olayı anladım ben genellikle replika s4 lerde var o ekran sorun :)

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
araştırmadan telefon almayacağım bundan sonra ama kimsede bahhsetmemişki böyle bir sorunla karşılaşırsınız diye bu konu bir bilgilendirme amaçlı oldu bundan sonra telefon alıcak dikkatli olur

• Beğen
esmeran3

esmeran3

Üye
kardeşim sonradan sonraya çıkar her sorun ya kimse dikkat etmez zaten önemsiz bişe

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
şuan s3 kullananların çoğunda bu hata mevcuttur çoğuda farkedememiştir ben bile zor farkettim keşke gece elime almasaydım iyiydi böyle :D

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
maktama

maktama

Üye
Bu bir sorun degil ki, karanlik ortamda kapkara bir ekrana mi bakıyorsunuz?? Ya da niye bakıyorsunuz karanlık ekrana, zifiri karanlıkta?
Bu s2,note dahil her cihazda var,değiştirseniz de yeni gelen cihazda da olacak emin olun,kafaya takmınıza değmez.
2yıl önce aldığım 2 note,ta da var, birini halen kullanıyorum,rahatsızlik veren bir şey değil, unutmuştum bile burda görmesem:)

The Shadow

The Shadow

Üye
blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
pek sıkıntı etmemde 1000 lira veriyorum böyle bir kusurun olması takılmayacak gibi değil eve s2 lerin çoğunda varmış note 2 dede var arkadaşın telefonunda gördüm fakat uyandırmadım onu ondaki daha küçük noktacıklardı

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
galaxy s2 de fazlaydı o durum s3 de de baktım pek yoktu şu an note 2 de hiç yok :) ama bunu şöyle farkettim ekrana siyah duvar kağıdı koydum galeriden bakarken farkettim s2de çok fazlaydı.ama ciddi birsey değil renk üretimine veya görüntüye engel olmuyor

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
aynen bende şuan takmıyorum yani değişsemde yine o lekeyle karşılaşma riskim yüksek belki daha kötüsü gelicek şuan bir sorun yaratmıyor ışığı kapatmıyorum tlefonu kullanırken :D

The Shadow

The Shadow

Üye
aynen bende şuan takmıyorum yani değişsemde yine o lekeyle karşılaşma riskim yüksek belki daha kötüsü gelicek şuan bir sorun yaratmıyor ışığı kapatmıyorum tlefonu kullanırken :D
:ehe samsung un sorunu en azından gözlere faydalı :ehe

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
:D evet belki daha kötü olacak nasıl parça takarlarsa artık orjinalinde böyle şeyler oluyorsa değişecek olan meçhul

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
bence bu s3 beyaz renklerinde var bu problem internete baktığımda gelende beyaz rengini alan karşılaşıyor :D

The Shadow

The Shadow

Üye
bence bu s3 beyaz renklerinde var bu problem internete baktığımda gelende beyaz rengini alan karşılaşıyor :D
benimki siyah bence renkle alakalı değil sadece çoğunluk beyaz kullanıyo olabilir :D

Üst Alt