Haber Gdr3+lumia Black Lumia 1020 Için Yayınlanmaya Başladı

Sponsorlu Bağlantılar

Dejavuex

Dejavuex

Üye
920 lere tahminimce şubat'ın 2 haftası gelicek buraya yazıyorum :)

dakamon

dakamon

Üye
Bu negatif yanlarını telefonu seçerken iyi düşünmek lazım.

valla emin ol lumia 820 benden iyi bilen yoktu diyebilirim aldığım donemde bu kapasite mevzusunu kimse kullanmadan telefonu bir,şey bilemez diye düşünüyorum. O kadar forum gezmiştim kimse bir şey yazmamıştı bununla ilgili zaten o dönemlerde doğru düzgün oyun uygulamalarda yoktu ki yer kaplayacak kadar. Ama şimdi boyle oyunlar çıkmaya başladı kapasiteleri büyük ama bu seferde hafıza problemi baş gösterdi. Sd kart kullanımı artık şart yani. Yoksa 8 gb sıkıntı olacak. Bide artık şu telefonu alırken iyi araştırsaydın laflarını bırakalım. Emin olun şu foruma yazı yazacak kadar kabiliyetli olan biri emin olun iyi araştırır bir şey alınca. Ben buna inanıyorum. Umarım en kısa zamanda MS sd karta uygulama yukleyebilmeyi aktif ederde Bi oh çekeriz biz 920 altındaki telefon sahipleri.

• Beğen
Tepkiler: skynet
braayn

braayn

Üye
valla emin ol lumia 820 benden iyi bilen yoktu diyebilirim aldığım donemde bu kapasite mevzusunu kimse kullanmadan telefonu bir,şey bilemez diye düşünüyorum. O kadar forum gezmiştim kimse bir şey yazmamıştı bununla ilgili zaten o dönemlerde doğru düzgün oyun uygulamalarda yoktu ki yer kaplayacak kadar. Ama şimdi boyle oyunlar çıkmaya başladı kapasiteleri büyük ama bu seferde hafıza problemi baş gösterdi. Sd kart kullanımı artık şart yani. Yoksa 8 gb sıkıntı olacak. Bide artık şu telefonu alırken iyi araştırsaydın laflarını bırakalım. Emin olun şu foruma yazı yazacak kadar kabiliyetli olan biri emin olun iyi araştırır bir şey alınca. Ben buna inanıyorum. Umarım en kısa zamanda MS sd karta uygulama yukleyebilmeyi aktif ederde Bi oh çekeriz biz 920 altındaki telefon sahipleri.

Aynen katılıyorum.820 kulanan biri olarak bir update geliyor amman kaç mb yerim ve kaç mb update gelmiş düşünür olduk ben bu cihazı alırken SD karta uygulama yükleme durumu 1 yılı doldurmadan güncelleme ile geleceği kanaatindeydim ki evdeki hesap çarşıya uymadı.

Birde diğer kılasör illeti başımıza çıktı bunuda halen düzeltemediler bunada anlam vermek güç.Black ilede düzelmeyecek ne yapalım umutlar 8.1ile yeşerir umarım..

respection123

Üye
Bi güncelleme verecekler 4,5ay :( Sanki güncellemede aham şaham bişe varmış gibi.Microsoftu böyle bilmezdim..

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye

Çok farklı Bi yonumu var diğer Windows Phonelardan ?

dakamon

dakamon

Üye
O değilde Black güncellemesini almak içinde telefonda boş alanın olması lazım hadi geçtim uygulama güncellemesini Black güncellemesini alamamaktan korkuyorum :D

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
O değilde Black güncellemesini almak içinde telefonda boş alanın olması lazım hadi geçtim uygulama güncellemesini Black güncellemesini alamamaktan korkuyorum :D

Gelen ozellıkler zaten olması gereken özellikler, çok büyük bir güncelleme gelmeme olasılığı imkansız

Üst Alt