Haber Gdr3+lumia Black Lumia 1020 Için Yayınlanmaya Başladı

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Akhtoher ve plenken

mesutcinik

mesutcinik

Üye
ben uğraşırım :D gelse de teli bi temizleyeyim en baştan nsu ya da ota farketmez
ben hiç kalkışşmam sanırım ya çünkü gdr3 preview benim işimi görüyor şimdilik yoksa diğer türlü benim telefondaki uygulamalar 8-9 gb gibi bişey ben hiç onları tekrar kurmakla uğraşamam ama tabi kişide kişiye değişir bu görüş :)

YkPkY

YkPkY

Üye
yav şu güncellemeleri servere yüklenmesinde takip ettiğimiz bir site vardı.neydi o

respection123

Üye
Normalde NSu ya vermeleri lazımdı :hmmm

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
bekle bekle bir hal olduk ya güya dosya yonetisi sd karta uygulama kurma gelecekti

dakamon

dakamon

Üye
Sd karta uygulama yüklemesi acilen gelmesi lazım çünkü 920 altı telefonlar ve htc 8s çok madur kalıyor bunu çözemezlerse vay ms bin haline

braayn

braayn

Üye
Sd karta uygulama yüklemesi acilen gelmesi lazım çünkü 920 altı telefonlar ve htc 8s çok madur kalıyor bunu çözemezlerse vay ms bin haline

920de sorun var diyosun :):) garibim 820 kullananlar (BEN) ne yapsın program ve oyun kurarken hafıza doldu sokıntı ile tedirgin oluyorum
:):):):)

brk-rtrk

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve YkPkY
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
920de sorun var diyosun :):) garibim 820 kullananlar (BEN) ne yapsın program ve oyun kurarken hafıza doldu sokıntı ile tedirgin oluyorum
:):):):)
zaten 920 dememiş, "920 altı" demiş, benim gibi (820) :(bizim gibi :) :( (tebessümle üzülmek arasında yaşanan tereddüt)

YkPkY

YkPkY

Üye
saolasın

ama bu değildi.amberi takip ediyorduk,ha yüklediler ha yükleyecekler diye sabaha kadar.Ali kemal vermişti linkini.
ara ara bulamadım:)

dakamon

dakamon

Üye
Abi 400 mb boş alanım olduğu halde angry birds go oyununun güncellemesini yapamamaktır 820 kullanmak. Ezikmiyiz ulen biz... :D Bi 925 32 gb olsa hiç dert tasa etmeyiz bunları. Kaç tane oyun uygulama sildim 400 mb boş alan açabilmek için ama yine de olmuyor :/

serecans

serecans

Üye
Abi 400 mb boş alanım olduğu halde angry birds go oyununun güncellemesini yapamamaktır 820 kullanmak. Ezikmiyiz ulen biz... :D Bi 925 32 gb olsa hiç dert tasa etmeyiz bunları. Kaç tane oyun uygulama sildim 400 mb boş alan açabilmek için ama yine de olmuyor :/
diğer klasörü kaç mb ?

brk-rtrk

Üye
saolasın

ama bu değildi.amberi takip ediyorduk,ha yüklediler ha yükleyecekler diye sabaha kadar.Ali kemal vermişti linkini.
ara ara bulamadım:)

• Beğen
Tepkiler: SLH.55, Esendağlı, csH ve 1 kişi daha

brk-rtrk

Üye
hay canını yediğim.2 saattir 315 sayfayı tek tek geziyorum.kurtardın beni.
sana bi link borçluyum artık :D

:D
Bu tip önemli linkler yerimlerimde bulunur. Yerimlerine kaydetmenin faydası işte. Sanada tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: skynet
dakamon

dakamon

Üye
Nesine şukredeyim ki hiç 10 mb boş alanın kaldı mı hiç o 1020 nde bana bunu soyle keşke benimde dahili hafızası 32 gb olan telefonum olsaydı da kafam rahat olsaydı. Bir oyuna güncelleme yapcam diye akla karayı seçiyorum valla eminim çoğu arkadaş öyle durumdadır

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Bu negatif yanlarını telefonu seçerken iyi düşünmek lazım.

YkPkY

YkPkY

Üye
:D
Bu tip önemli linkler yerimlerimde bulunur. Yerimlerine kaydetmenin faydası işte. Sanada tavsiye ederim.
bende öyle yapıyorum da,güncelleme çıktığında şehir dışındaydım,telefondan takip ediyordum. :)

Üst Alt