papakudioflu
Emekli Yönetici
kesin bir tarihi yok ama her an gelebilir. Çok fazla bekleteceklerini sanmıyorum. Tabi Lumia 1020'deki geri dönüşlerde sorun olmazsa.Ama ne zaman bize ulaşır fikriniz var mı ?
kesin bir tarihi yok ama her an gelebilir. Çok fazla bekleteceklerini sanmıyorum. Tabi Lumia 1020'deki geri dönüşlerde sorun olmazsa.Ama ne zaman bize ulaşır fikriniz var mı ?
ben hiç kalkışşmam sanırım ya çünkü gdr3 preview benim işimi görüyor şimdilik yoksa diğer türlü benim telefondaki uygulamalar 8-9 gb gibi bişey ben hiç onları tekrar kurmakla uğraşamam ama tabi kişide kişiye değişir bu görüşben uğraşırımgelse de teli bi temizleyeyim en baştan nsu ya da ota farketmez

Sd karta uygulama yüklemesi acilen gelmesi lazım çünkü 920 altı telefonlar ve htc 8s çok madur kalıyor bunu çözemezlerse vay ms bin haline

garibim 820 kullananlar (BEN) ne yapsın program ve oyun kurarken hafıza doldu sokıntı ile tedirgin oluyorum

yav şu güncellemeleri servere yüklenmesinde takip ettiğimiz bir site vardı.neydi o
zaten 920 dememiş, "920 altı" demiş, benim gibi (820)920de sorun var diyosungaribim 820 kullananlar (BEN) ne yapsın program ve oyun kurarken hafıza doldu sokıntı ile tedirgin oluyorum
![]()
bizim gibi
(tebessümle üzülmek arasında yaşanan tereddüt)saolasınLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

diğer klasörü kaç mb ?Abi 400 mb boş alanım olduğu halde angry birds go oyununun güncellemesini yapamamaktır 820 kullanmak. Ezikmiyiz ulen biz...Bi 925 32 gb olsa hiç dert tasa etmeyiz bunları. Kaç tane oyun uygulama sildim 400 mb boş alan açabilmek için ama yine de olmuyor :/
saolasın
ama bu değildi.amberi takip ediyorduk,ha yüklediler ha yükleyecekler diye sabaha kadar.Ali kemal vermişti linkini.
ara ara bulamadım![]()
hay canını yediğim.2 saattir 315 sayfayı tek tek geziyorum.kurtardın beni.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

hay canını yediğim.2 saattir 315 sayfayı tek tek geziyorum.kurtardın beni.
sana bi link borçluyum artık![]()

diğer klasörü kaç mb ?
biri 260 mb diğeri 1 gbhangi diğer i soylim kibiri 260 mb diğeri 1 gb

bende öyle yapıyorum da,güncelleme çıktığında şehir dışındaydım,telefondan takip ediyordum.
Bu tip önemli linkler yerimlerimde bulunur. Yerimlerine kaydetmenin faydası işte. Sanada tavsiye ederim.