Lg G2 Nin Kamerası

Sponsorlu Bağlantılar

esmeran3

esmeran3

Üye
o zaman göremiyorsun sen
@boran9999 abi sen şu paradaki yıldızın içini görüyormusun

boran9999

boran9999

Üye
Örnek olabilir sanırım Crop ve düzenleme yok ;

eros67

Üye
arkadaşlar doğrudur. o yıldızı çek sonra zoom yap. 20TL yazıları net bir şekilde görünür. S4 dede görünüyor doğrudur. fakat g2 deki gibi net değil telefonu alırken çok araştırdım. cebime uygun en katileti telefon g 2 idi.

• Beğen
Tepkiler: mehsevim
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Bende rahatlıkla görebiliyorum . Teknosa da çalışan eleman g2'nin s4 ten çok daha iyi olduğunu söylemesti. Valla aldım iyi ki de almışım şimdilik memnunum inşallah ileride sorun çıkmaz :) tek isteğim ise chorome ve opera da t9 un çalışması. bir türlü başaramadım .

esmeran3

esmeran3

Üye
arkadaşlar doğrudur. o yıldızı çek sonra zoom yap. 20TL yazıları net bir şekilde görünür. S4 dede görünüyor doğrudur. fakat g2 deki gibi net değil telefonu alırken çok araştırdım. cebime uygun en katileti telefon g 2 idi.

kardeşim matbaa dan çıkmış bir parayı çekip atıyım Boran abimin attığı resimdeki para gıcır gıcır şimdi bir resim bulum atıcam hemen
Buyrun 5TL

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim matbaa dan çıkmış bir parayı çekip atıyım Boran abimin attığı resimdeki para gıcır gıcır şimdi bir resim bulum atıcam hemen
Buyrun 5TL
Biz g2 ile s4 ü kıyaslamıyoruz ki. G2 her yönüyle s4ün önünde

esmeran3

esmeran3

Üye
Biz g2 ile s4 ü kıyaslamıyoruz ki. G2 her yönüyle s4ün önünde

valla daha belli değil güncelleme yönünden felan biri bi kaç gün önce cihaz çıkarmayacağını televizyonlara odaklanacağını söylemişti.
Eğer arkasında durursa cihazlarının önde.

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
valla daha belli değil güncelleme yönünden felan biri bi kaç gün önce cihaz çıkarmayacağını televizyonlara odaklanacağını söylemişti.
Eğer arkasında durursa cihazlarının önde.
Yok kardeşim o haber daha sonra yalanlandı. Şu anda g3 ün üzerinde çalışıyor. G2 ile iyi bir performans yakaladı.

• Beğen
Tepkiler: esmeran3
esmeran3

esmeran3

Üye
Yok kardeşim o haber daha sonra yalanlandı. Şu anda g3 ün üzerinde çalışıyor. G2 ile iyi bir performans yakaladı.

O zaman G2 için iyi bir şey bu ama LG sensör konusunda başarılı değil bu yüzdende Samsung önde gidiyor

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
O zaman G2 için iyi bir şey bu ama LG sensör konusunda başarılı değil bu yüzdende Samsung önde gidiyor
Evet örneğin video izlerken göz sensörlünu bir türlü çalıştıramadm Ben. na bende bir sorun var ya da telefon da .

• Beğen
Tepkiler: esmeran3
Never Back Down

Never Back Down

Üye
Evet örneğin video izlerken göz sensörlünu bir türlü çalıştıramadm Ben. na bende bir sorun var ya da telefon da .
ben çok rahat kullanıyorum
Ayrıca g2 samsung galaxy s4 ten kat kat iyi bir telefon

Üst Alt