messevim
Üye
Yaklaştım zatenYaklaşıp bakabilirsin
Yaklaştım zatenYaklaşıp bakabilirsin
Cok net birsekikde gizukuyor. G2 ile ni cekilmis acaba bu ?Örnek olabilir sanırım Crop ve düzenleme yok ;
Cok net birsekikde gizukuyor. G2 ile ni cekilmis acaba bu ?
arkadaşlar doğrudur. o yıldızı çek sonra zoom yap. 20TL yazıları net bir şekilde görünür. S4 dede görünüyor doğrudur. fakat g2 deki gibi net değil telefonu alırken çok araştırdım. cebime uygun en katileti telefon g 2 idi.
Biz g2 ile s4 ü kıyaslamıyoruz ki. G2 her yönüyle s4ün önündekardeşim matbaa dan çıkmış bir parayı çekip atıyım Boran abimin attığı resimdeki para gıcır gıcır şimdi bir resim bulum atıcam hemen
Buyrun 5TL
Biz g2 ile s4 ü kıyaslamıyoruz ki. G2 her yönüyle s4ün önünde
Yok kardeşim o haber daha sonra yalanlandı. Şu anda g3 ün üzerinde çalışıyor. G2 ile iyi bir performans yakaladı.valla daha belli değil güncelleme yönünden felan biri bi kaç gün önce cihaz çıkarmayacağını televizyonlara odaklanacağını söylemişti.
Eğer arkasında durursa cihazlarının önde.
Yok kardeşim o haber daha sonra yalanlandı. Şu anda g3 ün üzerinde çalışıyor. G2 ile iyi bir performans yakaladı.
Evet örneğin video izlerken göz sensörlünu bir türlü çalıştıramadm Ben. na bende bir sorun var ya da telefon da .O zaman G2 için iyi bir şey bu ama LG sensör konusunda başarılı değil bu yüzdende Samsung önde gidiyor
ben çok rahat kullanıyorumEvet örneğin video izlerken göz sensörlünu bir türlü çalıştıramadm Ben. na bende bir sorun var ya da telefon da .
Ben hep gece denedim o yüzden olabilir mi ?ben çok rahat kullanıyorum
Ayrıca g2 samsung galaxy s4 ten kat kat iyi bir telefon
yüzünün çok karanlık olmadığı yerlerde denemelisin daha iyi sonuçlar almak içinBen hep gece denedim o yüzden olabilir mi ?
yüzünün çok karanlık olmadığı yerlerde denemelisin daha iyi sonuçlar almak için

tamam sinirlenme s4 iyi dedik diyeKardeş note 3 alacağım ondan da kat kat iyi diyebilir misin![]()

tamam sinirlenme s4 iyi dedik diye
note 3 daha iyi bir cihaz
KabülTamam LG kral tamam LG en üst seviye cihaz LG harika LG fevkalade.
Sen kendini böyle tatmin etKabül
note 3 daha iyi bir cihaz