Telefon Tavsiyesi Lg G2 Vs Nokia Lumia 925

Sponsorlu Bağlantılar

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Androidin avantajı sedce ozgursun bu kadar
Mesele orda zaten, "sence"...
Kaliteyi neye göre belirlediğimize göre değişir. Ayrıca kullanışlılıkta kişinin kullanışına göre değişir, ben kurculamak isterim sen her şey ekranda olsun dokunayım açayım, çıkayım istersin.
Sende haklısın

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Ama stabil daha kaliteli ama daha kullanışlı benceBugun bi 3 gb ramli note3 un 1gb ramli 5s le yarismasi hatta yenilmesi bu ios androidden iyi olduğunu kanıtlar

stabilliğine, kullanışlı olmasına falan bir şey demiyorum ki. ios un da eksikleri var diğer sistemlere göre diyorum :) hem kalite ve kullanışlılık da değişir kişiden kişiye. ben bilgisayar gibi kurcalamak isterim, sen her şey elinin altında olsun istersin.

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
Invoke

Invoke

Üye
Ama stabil daha kaliteli ama daha kullanışlı benceBugun bi 3 gb ramli note3 un 1gb ramli 5s le yarismasi hatta yenilmesi bu ios androidden iyi olduğunu kanıtlar

Hayır, hiç bir şeyi kanıtlamaz. Note3'ün 5S'e hangi alanda yenildiği ya da yendiği tartışılır. Adamların sistemi çok stabil olmayabilir ama sonuçta içine ramini koymuş vermişler, yakın fiyatlar. Bir şekilde açığı kapatmışlar. Peki Note 3teki özellikler 5S'te var mı? Yok.

Kapalı dedik ya.

• Beğen
Tepkiler: GuiTaRisT111
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Neyse bu tartisma uzar gider boauna arkadasin konusu kirlenmesinKardeşim sana en uygun olan g2

Linqs

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar şu stabilite konusu ciddi anlamda kafamı karıştırmaya başladı ya güncellemeleri yapmak çok mu gerekli ?bu arada telefon büyük ihtimal yılbaşına kalmadan vodafone hattım üzerinden alınacak bugün konuştum aylık 75 tl 24 ay olucak .. kredi kartı kullanmıyorum peşin olarak alma şansımda yok öğrenciyim zaten ama faturam tel i almak için yeterliymiş o yüzden sadece kimliği alıp gidip telefonu alabiliyorum ..

Invoke

Invoke

Üye
Neyse bu tartisma uzar gider boauna arkadasin konusu kirlenmesinKardeşim sana en uygun olan g2

Aynen, tabiki ios android wp tartışması hiçbir zaman bitmez. Önemli olan seviyenin düşmemesi :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
arkadaşlar şu stabilite konusu ciddi anlamda kafamı karıştırmaya başladı ya güncellemeleri yapmak çok mu gerekli ?bu arada telefon büyük ihtimal yılbaşına kalmadan vodafone hattım üzerinden alınacak bugün konuştum aylık 75 tl 24 ay olucak .. kredi kartı kullanmıyorum peşin olarak alma şansımda yok öğrenciyim zaten ama faturam tel i almak için yeterliymiş o yüzden sadece kimliği alıp gidip telefonu alabiliyorum ..
Güncellemeye göre değişir çünkü saglam guncellemede var bos olan da

boran9999

boran9999

Üye
Çıkalı 1 yıl olan Oldukca stabil ve güncelleme alan iphone5 de real racing3 oynayan varmı merak ettim?

Invoke

Invoke

Üye
Aynen, ben de arkadaşın iphone 5 ile oynamıştım, sorunsuzdu.

Linqs

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar nexus 5 için ne düşünüyorsunuz ?

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Batarya sıkıntı olabilir

Invoke

Invoke

Üye
peki nexus 5 i beklemek ne derece mantıklı yani g2 den ne fazlası var ?

Google telefonu, güncelleme alacak, zaten 4.4 ile gelecek, yeni güncellemeler önce nexus 5'e gelecek. G2 hala 4.2.2de hala güncelleme alacak, lgnin daha açıklaması bile yok.
Kamerası daha dandik nexus 5'in.

Linqs

Üye
    Konu Sahibi
birde işin içine batarya girdiki 2 si arasında %30 a yakın batarya farkı varmış g2 çok daha öndeymiş bu konuda acıkcası bataryada benim için en önemli noktalardan o yüzden kararımı g2 olarak verdim teşekkür ederim arkadaşlar ..

Invoke

Invoke

Üye
birde işin içine batarya girdiki 2 si arasında %30 a yakın batarya farkı varmış g2 çok daha öndeymiş bu konuda acıkcası bataryada benim için en önemli noktalardan o yüzden kararımı g2 olarak verdim teşekkür ederim arkadaşlar ..

Hayırlısı olsun.