Yardım Laptop Bataryası Nasıl Kullanılmalı?

Sponsorlu Bağlantılar

Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
    Konu Sahibi
Laptop Bataryası Nasıl Kullanılmalı?
Arkadaşlar Bir Laptopda Batarya Ömrü Nasıl Uzatılmalıdır? Yani Nasıl Uzun Ömürlü Kullanılmalıdır?
EDİT:Batarya Laptopumun Kasasına Gömülü Yani Çıkartılamıyor.

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
lenovo z500 mü kardeş chazın ?

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
benmkde ondanda :)

esmeran3

esmeran3

Üye
Kardeşim ben bataryayı kullanmıyorum laptop u yanıma almadığımda evde kullandığımda bataryayı takmıyorum sarj ile duruyor bu yüzden hala bataryam ilk günkü gibi :)

Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim ben bataryayı kullanmıyorum laptop u yanıma almadığımda evde kullandığımda bataryayı takmıyorum sarj ile duruyor bu yüzden hala bataryam ilk günkü gibi :)
Kardeşim batarya çıkarılamıyor gömülü o yüzden :D

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
Memnunmusun peki laptopdan bataryayı nasıl kullanmalıyım sence ? :D

bişe olmaz korkma lion piller özel yapımdır arada en iyi p,l durumunda secli kullan ama hep o secenkte kalmaısn yoksa batryanın yüzde 40 enerjsiiz kalır ama benn hep maksimm pil ömründe kulanıyorum hcbir problem olmaz zaten lion piller full dolunca elektrği kesiyor snucta o yuzden kafan rahat olsun kardeşim ayrıca laptba gelnce iiki almışım diyorum ısınma denen bişe yok alimnyum kasa farkı :)

Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
    Konu Sahibi
bişe olmaz korkma lion piller özel yapımdır arada en iyi p,l durumunda secli kullan ama hep o secenkte kalmaısn yoksa batryanın yüzde 40 enerjsiiz kalır ama benn hep maksimm pil ömründe kulanıyorum hcbir problem olmaz zaten lion piller fu ll dolunca elektrği kesiyor snucta o yuzden kafan rahat olsun kardeşim ayrıca laptba gelnce iiki almışım diyorum ısınma denen bişe yok alimnyum kasa farkı :)
Saol kardesim verdigin bilgiler icin laptop cok iyi :D

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
rica ederim kardeşim

ahmetsuha525000

Üye
Genelde full kullan. Ayda 1 kere falan %5e kadar düşür şarj et. Ömrü biraz daha uzun olur

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Ben çok yoğun kullanırım cihazı. Gerek oyun olsun internet olsun hergün okula götürür getiririm de ilk aldığımda 3 saat falan gidiyordu hala öyle performans değişikliği olmadı. Oyun oynarken şarj doluyken oynarım yani %100 de genelde onun dışında ara sıra örneğin günde 1 ya da 2 kere internet ya da başka şeyler yaparken şarjı boşaltırım %10 dedi mi takarım tam dolmadan mecbur kalmadıkça çekmem genelde şarj azalınca kapatırım öyle ayarlarım kendimi sonra kapatıp takarım dolana kadar illaki pcyi açmam gerekir zaten :)

Uhops

Uhops

Üye
Ben %95 şarjdan çıkarmadan kullanıyorum, %6.1 yıpranma oluk bataryaya.

Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
    Konu Sahibi
Saolun Arkadaşlarım Tavsiyelerinize uymaya çalışacam Çok teşekkürler :D

MaxipmaN

Üye
z500de sarjı keser sıkıntı yapma .d

blacktalon

blacktalon

Üye
bana lenovodan laptop önerebilir misiniz genelde oyun ve kaliteli filmler için lazım fiyatı 1500-2000 arası olabilir hemen eskimeyecek sağlam bi modeli lazım

lolaman

lolaman

Üye
Laptoplarda bataryayı çıkarmayı tavsiye etmiyorum.Masaüstü alın madem çıkaracaksınız.Hadi aldınız çıkardınız kullanıyorsunuz kabloyla bağlı elektrikler gitti ne olacak?