Yardım Laptop Bataryası Nasıl Kullanılmalı?

Sponsorlu Bağlantılar

Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
    Konu Sahibi
bana lenovodan laptop önerebilir misiniz genelde oyun ve kaliteli filmler için lazım fiyatı 1500-2000 arası olabilir hemen eskimeyecek sağlam bi modeli lazım
Söylüyeyim Kardeşim Lenovo Z500 i5 Modeli var.
Özellikleride:1TB Harddisk
8GB RAM
2GB EKRAN KARTI
WİNDOWS 8

KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
bendede z500 var yani tam doluyken güç tasarrufu moduna alıyorum ve ekran parlaklığınıda biraz kısarsanız 2 saate yakın kullanabiliyorsunuz ve laptopa özel bir programda bataryayı tam doldurup boşaltabiliyorsunuz :D bu arada sizlere bir tavsiyem olacak laptopu pikniğe falan götürmein benden habersiz ailem götürmüş fanlarına toz girdiği için biraz daha sıcaklık vermeye başladı laptopum :Dbu arada yakında çok detaylı bir incleme yapacağım oyun videoları ve laptopla ilgili videolar olacak içinde :)

MaxipmaN

Üye
bendede z500 var yani tam doluyken güç tasarrufu moduna alıyorum ve ekran parlaklığınıda biraz kısarsanız 2 saate yakın kullanabiliyorsunuz ve laptopa özel bir programda bataryayı tam doldurup boşaltabiliyorsunuz :D bu arada sizlere bir tavsiyem olacak laptopu pikniğe falan götürmein benden habersiz ailem götürmüş fanlarına toz girdiği için biraz daha sıcaklık vermeye başladı laptopum :Dbu arada yakında çok detaylı bir incleme yapacağım oyun videoları ve laptopla ilgili videolar olacak içinde :)
4 hücreli pilin dezanvajları ortaya çıkmış benim samsung 3saati bulduruyor dengeli modda ve parlıklık en kısığın bir üstünde

• Beğen
Tepkiler: KinG CrazY