Lg G2 Nin Kamerası

Sponsorlu Bağlantılar

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Evet şimdi hatırladım sanirim bana gelen de ya 58 ya da 56 mb lık. Bir güncellemeydi.

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Bir sorun olur mu ? ve de size hiç güncelleme gelmedi mi ?

eros67

Üye
arkadaşalar bende g2 kullanıcısıyım geçenlerde. bir teknoloji mağazasında kamera kalitesi test ediliyordu, merak ettim baktım. şu şekilde çok basit bir test; tl nin( PAranın) üzerinde bulunan yıldızı yakın pozisyonda çekiyorlar ve zoom yapıyorlar. zoom yapıldığında yıldızın üzerindeki yazıları görebilirseniz kamera iyidir. çok şaşıracaksınız g2 ile yaptım net bir şekilde görülebiliyor.

• Beğen
Tepkiler: d.boyy
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşalar bende g2 kullanıcısıyım geçenlerde. bir teknoloji mağazasında kamera kalitesi test ediliyordu, merak ettim baktım. şu şekilde çok basit bir test; tl nin( PAranın) üzerinde bulunan yıldızı yakın pozisyonda çekiyorlar ve zoom yapıyorlar. zoom yapıldığında yıldızın üzerindeki yazıları görebilirseniz kamera iyidir. çok şaşıracaksınız g2 ile yaptım net bir şekilde görülebiliyor.
Hemen deniyorum :)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Lg G2 nin kamerası fazlasıyla tatmin edicidir , kalitelidir , nettir .
Kamera konusunda çok hassas biri olarak söylüyorum .

eros67

Üye
deneme sonucunu da yazarsanız sevinirim. söylediklerim havada kalmasın :)

eros67

Üye
  • Beğen
Tepkiler: esmeran3
esmeran3

esmeran3

Üye
kağıt paradaki yıldızı çekeceksin. Atatürkün olduğu tarafta orta üstteki yıldız.

kardeşim benim s4 ordaki yıldızın içindeki yazan 20TL20TL20TL yazanları görüyorum

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi

Bu yıldızdan mi bahsediyorsun hocam?

esmeran3

esmeran3

Üye

S4 auto focus çekim

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
ben gayet iyi görüyorum sorun yok yani nasıl gözükmüyor anlamadım internet hızınızda düşüklü olabilir
Evet şimdi gördüm.pc de gorememistim telden gözüküyor şu anda.ama yakınlaştırdığ im da 20 lira yazısını göremedim?

• Beğen
Tepkiler: esmeran3

Üst Alt