Never Back Down
Üye
hatırlamıyorumOna nereden bakacağız peki ?
mesela arap romlarına 58mblik kamera güncellemesi gelmiş
hatırlamıyorumOna nereden bakacağız peki ?
tamam senin telefon pararel ithalatEvet şimdi hatırladım sanirim bana gelen de ya 58 ya da 56 mb lık. Bir güncellemeydi.
sizde ne garanti var başarı vb hangisiBir sorun olur mu ? ve de size hiç güncelleme gelmedi mi ?
Başarı derken anlamadım ?sizde ne garanti var başarı vb hangisi
neyse hocam arap romu iyidir kullan devam etBaşarı derken anlamadım ?
Hemen deniyorumarkadaşalar bende g2 kullanıcısıyım geçenlerde. bir teknoloji mağazasında kamera kalitesi test ediliyordu, merak ettim baktım. şu şekilde çok basit bir test; tl nin( PAranın) üzerinde bulunan yıldızı yakın pozisyonda çekiyorlar ve zoom yapıyorlar. zoom yapıldığında yıldızın üzerindeki yazıları görebilirseniz kamera iyidir. çok şaşıracaksınız g2 ile yaptım net bir şekilde görülebiliyor.

Kardesim kağit para mi yoksa demir para ile mi yapmamiz lazim bu testi ?deneme sonucunu da yazarsanız sevinirim. söylediklerim havada kalmasın![]()
Kardesim kağit para mi yoksa demir para ile mi yapmamiz lazim bu testi ?
kağıt paradaki yıldızı çekeceksin. Atatürkün olduğu tarafta orta üstteki yıldız.
fotoğraf gözükmüyor.
S4 auto focus çekim
fotoğraf gözükmüyor.
Evet şimdi gördüm.pc de gorememistim telden gözüküyor şu anda.ama yakınlaştırdığ im da 20 lira yazısını göremedim?ben gayet iyi görüyorum sorun yok yani nasıl gözükmüyor anlamadım internet hızınızda düşüklü olabilir
Evet şimdi gördüm.pc de gorememistim telden gözüküyor şu anda.ama yakınlaştırdığ im da 20 lira yazısını göremedim?