sienon
Üye
Lg Optimus G Pro Işlemci Belirsizliği Hakkında Yardımınızı Istiyorum
Merhabalar,
Arkadaşlar Lg optimus g pro E986 almaya karar verdim fakat hem internette bazı sitelerde hemde lg'nin kendi sitesinde bu konuda bir muallak var. Şöyle ki hem snapdragon600 1.7ghz 4 çekirdek işlemci hem de s4 diye tabir edilen sanırım 1.5ghz olan işlemci kullanıldığı yazıyor. Hatta LGnin sitesinde telefonun resminin yanında 1.7ghz 4 çekirdek yazıyor biraz aşağıda s4 işlemci logosu bulunuyor. Kafamı karıştırmaya kuvvet veren bir diğer veri de wiki,
Şimdiden sağolun.
Arkadaşlar Lg optimus g pro E986 almaya karar verdim fakat hem internette bazı sitelerde hemde lg'nin kendi sitesinde bu konuda bir muallak var. Şöyle ki hem snapdragon600 1.7ghz 4 çekirdek işlemci hem de s4 diye tabir edilen sanırım 1.5ghz olan işlemci kullanıldığı yazıyor. Hatta LGnin sitesinde telefonun resminin yanında 1.7ghz 4 çekirdek yazıyor biraz aşağıda s4 işlemci logosu bulunuyor. Kafamı karıştırmaya kuvvet veren bir diğer veri de wiki,
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
görüleceği gibi türkiye versiyonlarında s4 işlemci kullanıldığı yazıyor. LG müşteri hizmetleri ise öyle olmadığını söyledi bugün aradığımda. Uzun lafın kısası bu konuda net bir bilgisi olan varsa çok makbule geçecek. Not: Bazı kişiler antutu vs sorgulama yaptıklarında kiminde s4 kiminde s600 işlemci göründüğü yazılıyor.Şimdiden sağolun.

tam altına bir daha yazmış oldum,