Öneri Lg Optimus G Pro Işlemci Belirsizliği Hakkında Yardımınızı Istiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

sienon

Üye
    Konu Sahibi
Lg Optimus G Pro Işlemci Belirsizliği Hakkında Yardımınızı Istiyorum
Merhabalar,
Arkadaşlar Lg optimus g pro E986 almaya karar verdim fakat hem internette bazı sitelerde hemde lg'nin kendi sitesinde bu konuda bir muallak var. Şöyle ki hem snapdragon600 1.7ghz 4 çekirdek işlemci hem de s4 diye tabir edilen sanırım 1.5ghz olan işlemci kullanıldığı yazıyor. Hatta LGnin sitesinde telefonun resminin yanında 1.7ghz 4 çekirdek yazıyor biraz aşağıda s4 işlemci logosu bulunuyor. Kafamı karıştırmaya kuvvet veren bir diğer veri de wiki, görüleceği gibi türkiye versiyonlarında s4 işlemci kullanıldığı yazıyor. LG müşteri hizmetleri ise öyle olmadığını söyledi bugün aradığımda. Uzun lafın kısası bu konuda net bir bilgisi olan varsa çok makbule geçecek. Not: Bazı kişiler antutu vs sorgulama yaptıklarında kiminde s4 kiminde s600 işlemci göründüğü yazılıyor.
Şimdiden sağolun.

Narutodth

Narutodth

Üye
100tl daha ver g2 al eger islemciyi sorun ediyosan.

XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye
snapdragon 600 kullanıyor. teknosada benchmark yaparken görmüştüm :allalla:

sienon

Üye
    Konu Sahibi
net bişey bilen yok herhalde.

Narutodth

Narutodth

Üye
Yok yok ya 600 öyle olmalı

cebren19

Üye
Snapdragon 600

Sarangni

Sarangni

Üye
yok 600 kesin eminim. hatta adreno 320 kullanıyor. 1080p hd ekrana yetersiz kaldığını hatırlıyorum.

Adreno 320 Full HD ekranlarda yetersiz kaliyor. LG G alirken izledigim videolarda en cok değinilen noktalardan birisi buydu.

LG G Qualcom Snaptron S4 Pro
LG G Pro Qualcom Snaptron 600
LG G2 Qualcom Snaptron 800

Invoke

Invoke

Üye
S4 Pro G
Snap 600 G Pro
Snap 800 G2
Adreno 320 fu ll HD ekranlarda yetersiz kaliyor. LG G alirken izledigim videolarda en cok değinilen noktalardan birisi buydu.

LG G Qualcom Snaptron S4 Pro
LG G Pro Qualcom Snaptron 600
LG G2 Qualcom Snaptron 800

zaa :D tam altına bir daha yazmış oldum, :D bunu görmeden yazdım =P bu arada snaptron değil snapdragon. qualcom değil qualcomm :D

Sarangni

Sarangni

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Invoke

Üst Alt