Multiwindow [tam Sürüm] Tüm Uygulamalar. Xhalo Floating

Sponsorlu Bağlantılar

callartt

Üye
Hocammm buble Launcher gereklimi. Apex olmazmi

callartt

Üye
Hocam lütfen yardım edin. Uygulamalar bende tan ekran açılıyor ayarları yaptığım halde. Bir şey eksikm yaptim lütfen söyleyinHocam lütfen yardım edin. Uygulamalar bende tan ekran açılıyor ayarları yaptığım halde. Bir şey eksikm yaptim lütfen söyleyin. Her şeyi yaptım. Ama bu olmadı sadece :( şimdiden çok çok teşekkürler
bubble ın çok farklı bişey olduğu konu başındada yazıyor konuyu tam olarak okuyun

lepra2

Üye
Teşekkürler eline sağlık. ..

callartt

Üye
Teşekkürler eline sağlık. ..
Kardes nasil yaptin ya tam olarak soylermisin yapamadim birtürlü. :(Bi yardımci olsanız. Olmuyo olmuyor yaaaaHadi artık biriniz yardimci olun. Geceden beri yardım bekliyorum. Bu program çok lazım bana

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
    Konu Sahibi
Kardes nasil yaptin ya tam olarak soylermisin yapamadim birtürlü. :(Bi yardımci olsanız. Olmuyo olmuyor yaaaaHadi artık biriniz yardimci olun. Geceden beri yardım bekliyorum. Bu program çok lazım bana
ben özelden yardımcı olmaya çalıştım sana ancak ufak bir ayrıntıyı kaçırdığın kanısındayım bilemiyorum.

callartt

Üye
ben özelden yardımcı olmaya çalıştım sana ancak ufak bir ayrıntıyı kaçırdığın kanısındayım bilemiyorum.
Hocam herseyin aynısını yaptım. Bi konuya göz ayarmisiniz acaba yanlış yazılan veya zor anlaşılacak bir yer varsa duzeltin yaw. Sabahtan beri hala yapmaya çalışıyorumAgalar bu anlatim yanlış. Ben Araştırdım buldum ve hemen oldu. Sorun anlatımda :) :)

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
    Konu Sahibi
Hocam herseyin aynısını yaptım. Bi konuya göz ayarmisiniz acaba yanlış yazılan veya zor anlaşılacak bir yer varsa duzeltin yaw. Sabahtan beri hala yapmaya çalışıyorumAgalar bu anlatim yanlış. Ben Araştırdım buldum ve hemen oldu. Sorun anlatımda :) :)
anlatım yanlışsa söyleki düzeltelim madem. buldum diyince olmuyor.
ayrıca yapamayan birtek sen varsın. kendinde suç ara birazda :oke:

hasaneness

hasaneness

Üye
klavye açılmıyo ama :( herşey için Teşekkürler

callartt

Üye
anlatım yanlışsa söyleki düzeltelim madem. buldum diyince olmuyor.
ayrıca yapamayan birtek sen varsın. kendinde suç ara birazda :oke:
Hocam anlatandan izin alip size vereyim.. Klavyede aciliyor. Mis gibi :)

• Beğen
Tepkiler: hasaneness
hasaneness

hasaneness

Üye
çok iyi olur çok sevinirim :D

• Beğen
Tepkiler: callartt

sakli_girdap

Üye
Teşekkür ederim

callartt

Üye

Beyler buyrun. Burdan yaptım.

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
    Konu Sahibi

callartt

Üye
Anlatimda bir fark yok
Senin yaptigin hata listeden uygulamaya basili tutmak o zaman tam ekran aciliyor.
Gereksiz ugin benide :kop2:
Hocam fark var mesela bubble launcheri root explorer ile yapiuorduk size gore ama oraya gore normal kuriyoruz ve yeniden başlatmiiyoruz. Galiba her sey orada bitiyor. ;)

Hem basili tutunca hemde normal basinca tam ekran aciliyordu sizinkinde ;)

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
    Konu Sahibi
Hocam fark var mesela bubble launcheri root explorer ile yapiuorduk size gore ama oraya gore normal kuriyoruz ve yeniden başlatmiiyoruz. Galiba her sey orada bitiyor. ;)

Hem basili tutunca hemde normal basinca tam ekran aciliyordu sizinkinde ;)
bizde neden root explorer ile kuruyoruz çünkü o konudaki free 10 gün kullanım süresi olan sürüm.

buradaki fu ll sürüm.
"bubble" bazı telefonlarda direkt kurulmuyor sadece system/app klasörü içinden dahili bileşen olarak kurulabiliyor.
oraya attıktan sonra kurulması içinde telefonu yeniden başlatmak gerekiyor.

yani senin anlayacağın arada bir fark yok hatta burada FU LL bubble var :oke:

callartt

Üye
bizde neden root explorer ile kuruyoruz çünkü o konudaki free 10 gün kullanım süresi olan sürüm.

buradaki fu ll sürüm.
"bubble" bazı telefonlarda direkt kurulmuyor sadece system/app klasörü içinden dahili bileşen olarak kurulabiliyor.
oraya attıktan sonra kurulması içinde telefonu yeniden başlatmak gerekiyor.

yani senin anlayacağın arada bir fark yok hatta burada FU LL bubble var :oke:
Hocam anlatımı dh forumundan richardson nickli uye soyledi. Xhalo nun apk sinide verdi. Ve full bubble apk sini de verdi... Onun sayesinde yaptim. Iyi bilgisi var.. O anlatima bakarak sizin apk nizide kullanabilirler fark yok ;)

hasannha

Üye
bende dedıklerınızın aynısını yaptım fakat cerceve ıcınde acılmıor normal acılıyor uygulamalar yardımcı olursanız cok sevınırm

Üst Alt