XHALO floatingwindow v2.26 [Çoklu uygulama modu+++] [ICS / JB / KK] 22.03.2014

Sponsorlu Bağlantılar

gacvokem

Üye
teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
DalvikCache

DalvikCache

Üye
Ya ben yaptımda bi problem var açılan pencerede çarpı üçgen falan yok ve pencereyi boyutlandırıp taşıyamıyorum sap gibi açılıyor ekranın ortasına

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
Ya ben yaptımda bi problem var açılan pencerede çarpı üçgen falan yok ve pencereyi boyutlandırıp taşıyamıyorum sap gibi açılıyor ekranın ortasına

XHALO floatingwindow uygulamasını açın ve popup davranışı tıklayın üst sagdaki butonu acık konuma getiringeri çıkın.

Kardeşim sen de beni anlamadığın için olabilir mi :D
TitleBar settings'ten titlebar disabletmiş (kapalı) açtım oldu orası yardımların için sağol :)

DalvikCache

DalvikCache

Üye
Orası açıktı zaten olmuyor

DalvikCache

DalvikCache

Üye
Ya ben popup behaivor dan app pausing i açık yapıyormuşum movable&resizeable dekini açık yaptım oldu teşekkürler

• Beğen
yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
Ya ben popup behaivor dan app pausing i açık yapıyormuşum movable&resizeable dekini açık yaptım oldu teşekkürler

hmm ing. olanı yukleyip tekrar anlatım yapayım en iyisi böyle olunca karışıklıklar oluyor :)

DalvikCache

DalvikCache

Üye
Kafa karıştı biraz. Peki bi sorum daha var bu çember şeklindeki uygulama icon ları hep ekranda yer işgal etmek zorundamı bütün hepsini tek bir noktada saydam bir şekilde toplayamazmıyız

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
Kafa karıştı biraz. Peki bi sorum daha var bu çember şeklindeki uygulama icon ları hep ekranda yer işgal etmek zorundamı bütün hepsini tek bir noktada saydam bir şekilde toplayamazmıyız

ilk başta rahatsız ediyor ama sonra alışıyorsun :)
şöyle yapabilirsin yuzer bildirimler içinde icon boyutunu ayarlayabilirsin yani daha ufak yapabilirsin gozune batmaz :)

gacvokem

Üye
düzeltme yapayım verdiğiniz linkten indirdim kurulmuyor ben de xposed uygulamasindan indirdim kuruldu. Türkçesi kurulmuyor.
paylaşım adına teşekkürler, kurulumda hata alanlar arkadaşın yöntemini denesin.

• Beğen
yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
:rica:uyg. 2.26 surumune guncellendi

LuLuanTa

LuLuanTa

Üye
SAGOL KARDEŞİM SENİN YÖNTEMİN TEK OLDU COK SAGOL :) NEXUS 5 ARTIK COK FENA CM 11 + HALO FENA :D

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb

dark3434

Üye
aynı sorun bendede var nasıl yaptınız acaba .uygulamalar büyük açılıyor ayar bantı çıkmıyor ayrıca bendekixhalofloatin Türkçe hangi menüden yapmalıyım.

hasannha

Üye
Herseyi yaptım fakat tam ekran açılıyor uygulamalar yardımcı olurmusunuz

Bu seferde kucuk olarak acılıyor fakat arkası siyah oluyor 2 uygulama bırden acılmıyor diğeri kapanıyor öyle acılıyor

Son düzenleme:

Üst Alt