Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

Sarangni

Sarangni

Üye
Az kaldı LG G alacam.:D Hayirli olsun.:)

• Beğen
Tepkiler: Portagas

enessene52

enessene52

Üye
cm'de hafıza yer değistirme imkanım varmı ? :)

Sarangni

Sarangni

Üye
cm'de hafıza yer değistirme imkanım varmı ? :)

The Shadow paylasmisti.

önce şu programı indir :

sonra programı aç root iznini ver açılınca sağ alttaki kalem işaretine tıkla ve şu altına şu satırları ekle :

persist.sys.vold.switchexternal=1
ro.vold.switchablepair=/storage/sdcard0,/storage/sdcard1

sonra yeniden başlat telefonu tamamdır :)

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
enessene52

enessene52

Üye
The Shadow paylasmisti.

önce şu programı indir :

sonra programı aç root iznini ver açılınca sağ alttaki kalem işaretine tıkla ve şu altına şu satırları ekle :

persist.sys.vold.switchexternal=1
ro.vold.switchablepair=/storage/sdcard0,/storage/sdcard1

sonra yeniden başlat telefonu tamamdır :)
Tesekkurler.

desRon

desRon

Üye
4.4 den haberi olan var mı beyler

Sarangni

Sarangni

Üye
LG Optimus G gecip Ace 2 vermis bulunuyorum. Kisa da olsa guzel bir tecrubeydi. :)

Sarangni

Sarangni

Üye
LG Optimus G gecip Ace 2 vermis bulunuyorum. Kisa da olsa guzel bir tecrubeydi. :)

desRon

desRon

Üye
biz fakirler kaldık ace 2 de :D

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
fakrim öğrencyim aldgım kredi bana yetmio :( kaldım ace 2 de

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
gec onu gec gb de daha beni gecemedin sen :)

The Shadow

The Shadow

Üye
gec onu gec gb de daha beni gecemedin sen :)
:zzz: :gun1: ben sana cm 10.2 deki 8884 puanin ss sini atmamis miydim :) su meshur konusmanin ilk sayfasindaki hatta :D senin ki 8714 tu galiba sana biraz matematik ogreteyim 8884>8714 :ehe daha cok calisman lazim :ehe

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
dkat edersen gb dedim gb gb gb gb 8775 tiayrıca ben cm yukleyıp gectn stock jb de nie yapmadın :gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1:

Sarangni

Sarangni

Üye
Hayirli olsun bu arada :) vay be sirayla herkes dagiliyo ha :D

Sağolasın :) daha güzeli senin olsun diyeceğim ama S3 aldın bildiğim kadarıyla. :D Esasında benim de listemdeydi ama LG çok şık duruyordu ve özellikler açısından çok daha ağır bastı. :bleh:

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
The Shadow

The Shadow

Üye
dkat edersen gb dedim gb gb gb gb 8775 tiayrıca ben cm yukleyıp gectn stock jb de nie yapmadın :gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1:
:gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1:
hatırlarsan kullanmasam da telefon elimde seni hala yenebilirim stock jb ile :ehe
Sağolasın :) daha güzeli senin olsun diyeceğim ama S3 aldın bildiğim kadarıyla. :D Esasında benim de listemdeydi ama LG çok şık duruyordu ve özellikler açısından çok daha ağır bastı. :bleh:
bu beni 2 sene rahat götürür belki daha fazla :D yine de sağol :D

Son düzenleme:
Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
hey dostum o s3 ü yere bırak sakin ol evet işte böle geri çekil :gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1: yeaaaaa:dance:gti emekler

Üst Alt