Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

The Shadow

The Shadow

Üye
Gençler size iyi haber getirdim :)

S advance bizden üst sırada mı :zzz: :gun1: neyse yakında s3 almayı planlıyorum zaten o günleri ben göremiyecem :ağlarım: darısı uzun bir süre daha ace 2 kullanacak olanların başına :ehe

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Aynen bende note 3 alacagim darisi ace 2 kullanacak olanlarin basina

kadir0701

Üye
Yeni update mi gelcek simdi ben anlamadim

enessene52

enessene52

Üye
İnsallah jb gibi olmaz.

ugurcakir

ugurcakir

Üye

S3 ve Note 2'ye bu tarihlerde geleceği tahmin ediliyorsa kim bilir Ace 2'ye ne zaman gelir. JB için ne kadar beklemiştik malum :) O zamana kadar sanırım birçoğumuz telefonumuzu değiştirmiş oluruz :)

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
The Shadow

The Shadow

Üye

S3 ve Note 2'ye bu tarihlerde geleceği tahmin ediliyorsa kim bilir Ace 2'ye ne zaman gelir. JB için ne kadar beklemiştik malum :) O zamana kadar sanırım birçoğumuz telefonumuzu değiştirmiş oluruz :)
ne yazıkki :(

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
Aslinda jb her turlu daha hizli sadece samsung un yaptigi dandik sistem apk lari (ayarlar bile :D) kasiyor o kadar :) uzerine cm kursan gb yi aramazsin ya da direk apk lari editleyip teli kasmadan kullanirsin secim senin :)

özele gel shadow :gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1:

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
la bişey sorcam :gun1::gun1::gun1::gun1::gun1::gun1:

The Shadow

The Shadow

Üye
geldim ya oğlum :D bizim şu 21 sayfalık konuşmadan devam et işte :eheevet arkadaşlar bugun s3 aldım artık ace 2 kullanmıyorum zaten artık bana bundan sonra ne kullansam hızlı gelir :ehe size kitkat güncellemesini beklerken iyi şanslar ne yazıkki o günleri ben göremiyecem :'(

• Beğen
Tepkiler: Portagas
enessene52

enessene52

Üye
Hayirli olsun

• Beğen
Portagas

Portagas

Üye
geldim ya oğlum :D bizim şu 21 sayfalık konuşmadan devam et işte :eheevet arkadaşlar bugun s3 aldım artık ace 2 kullanmıyorum zaten artık bana bundan sonra ne kullansam hızlı gelir :ehe size kitkat güncellemesini beklerken iyi şanslar ne yazıkki o günleri ben göremiyecem :'(
Hayırlı olsun kardeşim:)
Bende geçen ay s2 alacaktım ama sonra vazgeçtim
biraz daha para biriktirip s3 alırım harhalde,çünkü daha karar veremedim:ehe

• Beğen
The Shadow

The Shadow

Üye
Hayırlı olsun kardeşim:)
Bende geçen ay s2 alacaktım ama sonra vazgeçtim
biraz daha para biriktirip s3 alırım harhalde,çünkü daha karar veremedim:ehe
:tşk: sende s3 al bence ace 2 den sonra bu mu çok hızlı geldi yoksa cidden o kadar fark var mı bilemiyorum şu an :D

• Beğen
Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
ne kadara mal etin s 3 ü

• Beğen

Üst Alt