Sarangni
Üye
Gençler size iyi haber getirdim
Tapatalk resim görünmüyor çünkü İMG arasi bosluk birakmissiniz.

Güzel haber teşekkürler.
Gençler size iyi haber getirdim

S advance bizden üst sırada mıGençler size iyi haber getirdim
neyse yakında s3 almayı planlıyorum zaten o günleri ben göremiyecem
darısı uzun bir süre daha ace 2 kullanacak olanların başına 
Evet yeni update gelicek. Android 4.4 KitKatYeni update mi gelcek simdi ben anlamadim
Mukkemmel olur bekliyoruzEvet yeni update gelicek. Android 4.4 KitKat
ne yazıkki
S3 ve Note 2'ye bu tarihlerde geleceği tahmin ediliyorsa kim bilir Ace 2'ye ne zaman gelir. JB için ne kadar beklemiştik malumO zamana kadar sanırım birçoğumuz telefonumuzu değiştirmiş oluruz
![]()

Aslinda jb her turlu daha hizli sadece samsung un yaptigi dandik sistem apk lari (ayarlar bile) kasiyor o kadar
uzerine cm kursan gb yi aramazsin ya da direk apk lari editleyip teli kasmadan kullanirsin secim senin
![]()

WTF ?!özele gel shadow![]()
geldim ya oğlumla bişey sorcam![]()
bizim şu 21 sayfalık konuşmadan devam et işte
evet arkadaşlar bugun s3 aldım artık ace 2 kullanmıyorum zaten artık bana bundan sonra ne kullansam hızlı gelir
size kitkat güncellemesini beklerken iyi şanslar ne yazıkki o günleri ben göremiyecem 
Hayirli olsun

Hayırlı olsun kardeşimgeldim ya oğlumbizim şu 21 sayfalık konuşmadan devam et işte
evet arkadaşlar bugun s3 aldım artık ace 2 kullanmıyorum zaten artık bana bundan sonra ne kullansam hızlı gelir
size kitkat güncellemesini beklerken iyi şanslar ne yazıkki o günleri ben göremiyecem
![]()

Hayırlı olsun kardeşim
Bende geçen ay s2 alacaktım ama sonra vazgeçtim
biraz daha para biriktirip s3 alırım harhalde,çünkü daha karar veremedim![]()
sende s3 al bence ace 2 den sonra bu mu çok hızlı geldi yoksa cidden o kadar fark var mı bilemiyorum şu an 
sende s3 al bence ace 2 den sonra bu mu çok hızlı geldi yoksa cidden o kadar fark var mı bilemiyorum şu an
![]()

hayrlı ola knka![]()