Tavsiye N900 Note 3

Sponsorlu Bağlantılar

silentattack

silentattack

Üye
Simdi anlamadigim bir kax sey var.
N900 ile n9000q arasinda fark varmı ?
Aslinda 9005 istedim ama bu ülkede yok.
Birde 9005 yani sonu 5 ile biten seriler sim kilitlimi oluyor s4 aldim 9505 bu sim kilitlimidir
Yok samsung sim kilidini note 3 ile birlikte getirdi. Küçük farklılıklar mevcut örneğin işlemci farkları LTE desteğine göre. Yazılım farkları vs. Ama büyük bi fark yok

mertcan01

mertcan01

Üye
Yok samsung sim kilidini note 3 ile birlikte getirdi. Küçük farklılıklar mevcut örneğin işlemci farkları LTE desteğine göre. Yazılım farkları vs. Ama büyük bi fark yok

Peki bu s4 sim kilitlimidir 9505 bu. Ve actim Wodafone programlari yüklü cogunu silebildim bazilari sabit icinde yuklu. S4 hic bilmiyorum sence sorun varmi 9500 ile degistireyim mi ?

Note 3 de sim kilit oldugunu nasil anlariz peki yada cihazlarin sim kilitli oldugunu anlayabilirmiyiz. Seni de sorularimla bunalttim ozur dilerim

silentattack

silentattack

Üye
Peki bu s4 sim kilitlimidir 9505 bu. Ve actim Wodafone programlari yüklü cogunu silebildim bazilari sabit icinde yuklu. S4 hic bilmiyorum sence sorun varmi 9500 ile degistireyim mi ?

Note 3 de sim kilit oldugunu nasil anlariz peki yada cihazlarin sim kilitli oldugunu anlayabilirmiyiz. Seni de sorularimla bunalttim ozur dilerim
Sim kartı taktığında telefon kurulumu başlamıyorsa sim kilitlidir. Ne demek yardımcı olabiliyosam ne mutlu

mertcan01

mertcan01

Üye
Sim kartı taktığında telefon kurulumu başlamıyorsa sim kilitlidir. Ne demek yardımcı olabiliyosam ne mutlu

Suan simi deneyemiyorum sebebi turkiyede olmadığım için. Turk hattini taksamda sinyal almayacak sonucta. Yada yanlis mi biliyorum denesem anlarmiyim. Birde suan kurcaliyorum hep wodafone programlar yuklu sanirim 9505 avrupa oldugu icin bu. Suan 4.3 yazilimi yukluyorum acaba bunlar degismez mi ?

SuxQQ

SuxQQ

Üye
Suan simi deneyemiyorum sebebi turkiyede olmadığım için. Turk hattini taksamda sinyal almayacak sonucta. Yada yanlis mi biliyorum denesem anlarmiyim. Birde suan kurcaliyorum hep wodafone programlar yuklu sanirim 9505 avrupa oldugu icin bu. Suan 4.3 yazilimi yukluyorum acaba bunlar degismez mi ?

Eğer bulunduğunuz ülkede gsm şirketlerinin yapmış olduğunu anlaşmaya mensup bir gsm şirketi varsa alabilirsiniz sinyal. Bu işlerde genellikle Avea devletin desteği ile çok atılgan.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Hort :zuhaha: :zuhaha:

SOUYDASH

Üye
Bi fark yok kardesim ulke ulke ismi degisiyor telefonun rusyafa n900 turkiyede n9000Q arabistanda n 90005 insallah anlamissinzdr benimki n9000Q turkiye modeli arasinda hicbir fark yok rahat olun

xmustx

xmustx

Üye
Yok öyle değil.adam üstte güzelce yazmış dimi.Donanım farklılıkları var ?

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Performans farki var biraz. Ama exynos cihazlar daha iyi batarya ömrüne sahip. N9005 ve N9000Q cihazlarda denedik ayni bataryayla

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Ben sizi anlamıyorum bro telefon kasmıyor oyunları son grafikte oynatiyorsa daha neresinde performans farkı oluyor?