Çık .. öyle değil işte çook şey vars5 le yapamayıp not 3 le yapabileceğin ne var ki neredeyse aynı bence gerek yok![]()
şimdilik o kadar bütçeye sahip diilm note 3 uygun olduğu için kullanan arkadaşlardan bilgi almak istedimBos yere degistirme ille gececeksen note 4e gec
benim kullandığım s5 900h modeli rom seçenekleri kısıtlı onu geçtim cihaz son günlerde hatalar vermeye başladıs5 le yapamayıp not 3 le yapabileceğin ne var ki neredeyse aynı bence gerek yok![]()
Yurtdisi cihaz kardesim garantiye gonderemedigim icin degistirmek istiyorumdostum garantiye gönder öyleyse s5 bozuldu ömrünü yitirdi diyemezsin hadi 5800 felan olsa al yenisini ama bu telefon çıkalı daha 1 sene bile olmadı![]()
En azindan note 3un elimde ki telefonda daha iyi oldugunu dusunuyorum G900h modeli pek tutulmuyormus bi ben almisim galibaAyrica tr note 3une iyi rom zor bulursun. En iyi gelistiriciler N9005 modeline rom yapiyor.
s5in f/Q modelleri ustun evet ama bende ki s5 h modeli bu pek kaliteli bisi diil cihaza biraz yuklenince donup kaliyor...İki cihazıda kullandım S5 daha üstün bi.cihaz sarjı daha uzun gidiyo ama.aralarımda cok fark yok gibi telefon alcaksan z2 al derim s5le aralarında baya fark var.
z2 alderims5in f/Q modelleri ustun evet ama bende ki s5 h modeli bu pek kaliteli bisi diil cihaza biraz yuklenince donup kaliyor...
Bu kadar israr ediyorsan ona da bi bakarim... saol kardesmz2 alderim![]()
karşdeş s5 g3 note2 note3 kullanmış biris olarak şarj kamera menü geçiş hızları en iyisi z2 z3tür. z2 alacaktım şahsen ikinci el bulmadım için z3 aldım yazılımları aynı sadece kasa farkı ve bikaç donanım farkı var. Burdan z3 z2 hakkında bilgi edinebilirsinBu kadar israr ediyorsan ona da bi bakarim... saol kardesm