4.3.1 Cyanogenmod-10.2

Sponsorlu Bağlantılar

o'azis

Üye
Yanıt için teşekürler.

ertanboyer

Üye
CM 18 kasım sürümü

• Beğen
Tepkiler: gonuldostu82
loneely42

loneely42

Üye
3 Aralık lazım

ertanboyer

Üye
gönüdostum cm yükledm ama harici hafıza kartını görmüyor file manager dan göremiyorum nasıl olacak acaba

loneely42

loneely42

Üye
Alttaki yıldızı kullan

• Beğen
Tepkiler: ertanboyer

erdem689047

Üye
Arkadaşlar telefonum kaçak. imei kayıtlı. Silme ve yükleme işlemleri sırasında sorun olur mu

loneely42

loneely42

Üye
Yükle kardeşim bende kaçak kullanıyorum sıkıntı olmuyor

• Beğen
Tepkiler: gonuldostu82

erdem689047

Üye
Teşekkürler...

ertanboyer

Üye
acaba msj yazarken normal 9 tusla yazarbilir miyiz klavye yi kullanmadan

EknCn

Üye
I9070P sürümü için hâlâ sıkıntılar mevcut mu? Rootlamak istiyorum fakat başka bir rom yüklemeden bir anlamı kalmıyor benim için.

erdem689047

Üye
Arkadaşlar yükledim. Cyanogen yazısında kalıyor açmıyor telefon. 4 defa Format atmak zorunda kaldım

loneely42

loneely42

Üye
Wipe işlemlerini yapıyon mu

loneely42

loneely42

Üye
Mutlaka atladığın bi yer vardır Recoveri modu güncellemeyi felan yaptın mı

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
CM 18 kasım sürümü

bu güncelleme bizim telefondaki cm10.2 için mi,her telefon için cm10.2 güncellemesi faklı bozmayalım telefonu
Arkadaşlar yükledim. Cyanogen yazısında kalıyor açmıyor telefon. 4 defa Format atmak zorunda kaldım

şimdi ben cocore kerneli yüklü iken telefonu recoveri moda aldığımda karşıma wipe ile alakalı 4 seçenel geldi hepsini işaretleyip sildim zaten öyle yapılmasını istiyor sonra da geri çıkarak install diyerek romu yükledimarkadaşlar siz telefondan güncelleme alıyor musunuz bana gelmedi ama 04.12.2013 son güncelleme yayınlanmış

evet buyurun arkadaşlar :
bir arkadaş bunu vermişti bu dosya son güncelenen dosya imiş

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: loneely42

erdem689047

Üye
Recovery güncelledim Kernelide yükledim. Recovery den cyanogen ve diğer dosyayı da yükledim. Reboot yaptırdım. Açıldı cyanogen yazısında kaldı açılmadı. Yeni baştan indirip bir daha deneyelim bakalım

loneely42

loneely42

Üye
Gönüldostu hocam sen yükledim mi?

Yüklemeyi direk yapalım mı Wipe felan yapmamıza gerek var mı

loneely42

loneely42

Üye
Ben yükledim '' Galaxy S advance settings'' diye bi uygulama geldi ne işe yarıyor onuda anlamadım başkada bi değişiklik göremedim
Sanırım Reset atma işini halletmişler bu sürümde şu saat oldu Reset atmadı cihaz

Son düzenleme:

ertanboyer

Üye
arkadaşlar 4 aralık sürümü omnirom diye geçiyor ve daha sade ve hızlı 10.2 göre ben beğenmedim şahsen
cm 18.11 sürümünü yükledim geri son sürüm budur bilginize

• Beğen
Tepkiler: gonuldostu82 ve loneely42
gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah ertan bey (omnirom ) sürümünu gördümde sizin bahsettiginiz cm18.11 hangisi oluyor bu aralar bende buna iyice gicik kaptıp link verir misiniz

ertanboyer

Üye
Eyvallah ertan bey (omnirom ) sürümünu gördümde sizin bahsettiginiz cm18.11 hangisi oluyor bu aralar bende buna iyice gicik kaptıp link verir misiniz
Sizin verdiğiniz 25 ekimin bi üst versiyonu 18 kasım yani hatalar biraz daha düzeltilmiş yüklemede aynen sizin anlattığınız gibi yapılacak link ise üstte güncelleme değil en baştan yüklenecek

Takipçi Satın Al

Üst Alt