Haber Büyük Proje " Maxistore "

Sponsorlu Bağlantılar

Kayahan14

Kayahan14

Üye
    Konu Sahibi
Büyük Proje " Maxistore "
Arkadaşlar bi proje hazırlamaya karar verdim. Adı MaxiStore. Android deki blackmarth alpha yı bilirsiniz. Mağazada ücretli ne varsa orda ücretsiz. MaxiStore da öyle olucak. Bi çeşit mağaza uygulaması. Fakat bu hafta yazılılarım olduğu için bu hafta başlayamayacağım ama şimdiden linkleri ve flash ta arayüzün güzel olması için birkaç kişiye danışmam lazım. Oyunların direkt linki bende var ama programların yok direkt link veren dropbox sitesi var. Sizden istediğim şey dropbox a üye olup belli başlı ve isteyeceğim küçük programları upload edip linkini bana vermeniz. Çünkü evimde internetim yok telefondan giriyorum. Hadi beraber el ele vererek güzel bi program çıkartalım. Kimler bana yardım edebilir?

• Beğen
Tepkiler: wegas23, warsofwon, ByEmre221 ve 3 diğerleri

M@cros

M@cros

Üye
Arkadaşlar bi proje hazırlamaya karar verdim. Adı MaxiStore. Android deki blackmarth alpha yı bilirsiniz. Mağazada ücretli ne varsa orda ücretsiz. MaxiStore da öyle olucak. Bi çeşit mağaza uygulaması. Fakat bu hafta yazılılarım olduğu için bu hafta başlayamayacağım ama şimdiden linkleri ve flash ta arayüzün güzel olması için birkaç kişiye danışmam lazım. Oyunların direkt linki bende var ama programların yok direkt link veren dropbox sitesi var. Sizden istediğim şey dropbox a üye olup belli başlı ve isteyeceğim küçük programları upload edip linkini bana vermeniz. Çünkü evimde internetim yok telefondan giriyorum. Hadi beraber el ele vererek güzel bi program çıkartalım. Kimler bana yardım edebilir?
Flashta mı yapacaksın?

• Beğen
Tepkiler: warsofwon
Kayahan14

Kayahan14

Üye
    Konu Sahibi
Qt bilseydim çok güzel olucaktı ama bilmediğim için flash olucak

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
Başlayacağın zaman haber ver, elimizden geldiğince yardımcı oluruz :)

• Beğen
Tepkiler: Kayahan14
Kayahan14

Kayahan14

Üye
    Konu Sahibi
Şu sınavlar bitsin full verimle başlıycam :) 2 haftaya bitse güzel olur

M@cros

M@cros

Üye
Dosya indirme as2 de oluyor mu tam bilmiyorum.

Kayahan14

Kayahan14

Üye
    Konu Sahibi
İndirmede mecburen tarayıcıya yönlendiricek. Sana sormam gereken bazı şeyler var ayrıca

asigsasi

asigsasi

Üye
merhaba kayahan sana birşey demek istiyorum
bu yapmak istediğin swf de hangi uygulamalar yer alacak
veya başka bir deyişle forumda ki dosyaları indirip upload sitesine yükleme yapıp yapmış olduğun programa mı ekleyecek sin
eğer böyle ise çok yanlış olur biz paylaşımcı arkadaşlara haksızlık ve saygısızlık olur

M@cros

M@cros

Üye
merhaba kayahan sana birşey demek istiyorum
bu yapmak istediğin swf de hangi uygulamalar yer alacak
veya başka bir deyişle forumda ki dosyaları indirip upload sitesine yükleme yapıp yapmış olduğun programa mı ekleyecek sin
eğer böyle ise çok yanlış olur biz paylaşımcı arkadaşlara haksızlık ve saygısızlık olur
Böyle birşeye hiçbir kota yetmez herhalde.:D

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Şöyle bişey olabilir sadece maxicepin symbian oyun ve uygulamalar bölümlerini gösteren bir uygulama yazıp bunlar arasında gezinmeyi sağlayan bi program yazabilirsin mağaza gibi olur :D

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Arayüzü google playe bile benzete bilirsin :D

M@cros

M@cros

Üye
Şöyle bişey olabilir sadece maxicepin symbian oyun ve uygulamalar bölümlerini gösteren bir uygulama yazıp bunlar arasında gezinmeyi sağlayan bi program yazabilirsin mağaza gibi olur :D
Bu zaten tarayıcıda oluyor.:)

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Yorum sistemide koyarsın yapılan yorumlar konulara gider

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Hem tarayıcıdan daha hızlı olur arka planı programa gömerse

HakanSeven12