Haber Whatsapp'a Yeni Özellikler Yolda! (Güncellendi-10.01.2014)

Sponsorlu Bağlantılar

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
ben bildirim sorunları var diye hala güncellemedim. özellikle telefon uyku modunda oluyormuş bu sorun, sorun yok diyenler telefonu elinizden bi bırakın da ekranı kapansın bi uyusun öyle bi deneyin :ehe

skynet

Üye
Bildirim sorunu bende yokda şu kasılma olayı canımı sıktı :D

ghost011

Üye
Bende günceller güncellemez farkettim kasılma problemini. Ayrıca güncelleme yapılacaksa Last Seen (Son Görülme) ayarlarını açıp kapatma mutlaka eklenmeli. Bunu herkes yazsın değerlendirmeye. Bu nedir ya üvey evlat muamelesi wp8'e...

• Beğen
Tepkiler: luckysleven
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Bende günceller güncellemez farkettim kasılma problemini. Ayrıca güncelleme yapılacaksa Last Seen (Son Görülme) ayarlarını açıp kapatma mutlaka eklenmeli. Bunu herkes yazsın değerlendirmeye. Bu nedir ya üvey evlat muamelesi wp8'e...
Bu özellik sadece iPhone'de var. Android de bile orijinalinde yok.

alical33

alical33

Üye
güncelleme beklediğimden erken geldi belki geçenki güncelleme gibi 2 3 defa tekrar güncellerler :D

smltrl

Üye
Yaptım güncellemeyi bildirim gelmiyorYaptım güncellemeyi bildirim gelmiyor

hasansen_83

hasansen_83

Üye
program da bi tuhaflık var çok ağır ya geçişlerde

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Yav arkadaşlar eğer bu güncelleme GDR3' özel veya ona daha uygun bir güncelleme olabilir. Bu yüzden paniklemeyin derim. Daha bizim tellere gelmedi GDR3. Hele bi gelsin whatsapp o zaman düzelebilir yani.

ArMaGeDdOn_87

Üye
mağaza da güncelleme gözükmüyo ?

Bay H

Bay H

Üye
Gereksiz yere konu açmamak adına bu konuyu güncelliyorum.
Özür dileyerek düzeltme yapmak istiyorum.Gelecek özellikler Kapalı beta da ortaya çıkanlar:
Video dosyalarını kayıt edebilme
Profil resimlerini kayıt edebilme
Çoklu resmi gönderebilme.

Benden kaynaklı hatadan ötürü tekrar özür diliyorum arkadaşlar kayıtlı videoları gönderebilmek için biraz daha beklememiz gerekecek,bekleyen arkadaşlar için arka plan hala yok

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: PureFood, OttomaN TigeR ve bulutsuzgece
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Gereksiz yere konu açmamak adına bu konuyu güncelliyorum.
Whatsapp için yakın dönemde gelmesi beklenen güncelleme ile daha önceden kayıt edilen video dosyalarını gönderebileceğimiz özelliğe kavuşacağız bekleyen arkadaşlar için arka plan hala yok :ehe

Mp3 dosyası gönderilmiyor değil mi, dosya yöneticisi olmadığı için.

OhMyDrogba

OhMyDrogba

Üye
Muzik+Videolar'da üzerinden Paylaş seçeneklerine WhatsApp de eklenebilir aslında. Dosya erişimine yine izin vermesin ama boyle yapmak da zor olmamalı :lac::lac:

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Betaya gelen yeni özellik ile artık var olan videolar da gönderilebiliyor. Tek eksik özellik mp3 gönderimi kaldı gibi. Gelen bir diğer özellik ise yazı tipi boyutu artık telefonun kendi ayarlarından değişecek.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, Tacettinn ve bulutsuzgece
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Betaya gelen yeni özellik ile artık var olan videolar da gönderilebiliyor. Tek eksik özellik mp3 gönderimi kaldı gibi. Gelen bir diğer özellik ise yazı tipi boyutu artık telefonun kendi ayarlarından değişecek.
bu video işi iyi oldu. mp3 de gelirse tamamdır. bu özellikler ne zaman asıl uygulamasına düşer acaba?