Online oyunların çoğuna karşıyım lol hariçaçarda başlamanı tavsiye etmem öğrenciysen okul hayatını bitirebilir azcık oynarım dersin boş zamanlarımda dersin sonradan diğer zamanlara geçmeye başlar sonra her gün oynuyor olursun sonra karnede notları görünce anlıyorsun gerçeği bunun yüzünden sınıfta kalan bir çok arkadaşım var

lol oynuyan arkadaşlarım takdir alıyorOnline oyunların çoğuna karşıyım lol hariç![]()
nedenseEvet neden hep takdir alıyorum
lol oynuyan arkadaşlarım takdir alıyornedense

Bu mesajdan sonra Lol İndirmeye gidiyorumEvet neden hep takdir alıyorum
Not: gerçek![]()

legend online sanırım ama emin değilimlol ne yav![]()
laugh out loud/Yüksek sesle gülmeklegend online sanırım ama emin değilim

League of legendsneyse beyler konuyu saptırmaylim oynayabilirmiyim oynayamazmıyımlol ne yav![]()
Oynarsın rahat biçimdeArada sırada ufak kasıntılar olabilir söyliyeyim bide Biz Seni uyardık seçim seninLeague of legendsneyse beyler konuyu saptırmaylim oynayabilirmiyim oynayamazmıyım
peki sen bağımlı olmusmuydunOynarsın rahat biçimdeArada sırada ufak kasıntılar olabilir söyliyeyim bide Biz Seni uyardık seçim senin
hic oynamadım.peki sen bağımlı olmusmuydun
Pk ve nova ? Hicbir fikrim yokoynarsin da rahat oynayamazsin. efektlerin agir oldugu yerde baya kasar. benim 512mb ekran karti 2gb ramli pc de adam akilli pk atamazdim novalar dustukce ölüp ölüp dirilirdi pc![]()