Knight Oynamak Istiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
    Konu Sahibi
Knight Oynamak Istiyorum
arkadaslar ben knighta baslamak istiyorum ama ekran kartım 256 mb "onboard" kart . oyunu açarmı acarsa ne kadar kasma yapar ?

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 988579

Emip

Emip

Üye
açarda başlamanı tavsiye etmem öğrenciysen okul hayatını bitirebilir azcık oynarım dersin boş zamanlarımda dersin sonradan diğer zamanlara geçmeye başlar sonra her gün oynuyor olursun sonra karnede notları görünce anlıyorsun gerçeği bunun yüzünden sınıfta kalan bir çok arkadaşım var

• Beğen
Tepkiler: esmeran3, Silinen Üye 988579 ve Van Hohenheim
Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
açarda başlamanı tavsiye etmem öğrenciysen okul hayatını bitirebilir azcık oynarım dersin boş zamanlarımda dersin sonradan diğer zamanlara geçmeye başlar sonra her gün oynuyor olursun sonra karnede notları görünce anlıyorsun gerçeği bunun yüzünden sınıfta kalan bir çok arkadaşım var
Online oyunların çoğuna karşıyım lol hariç :D

• Beğen
Tepkiler: Emip
Peocawe

Peocawe

Üye
hic baslama derim. 7 yil once basima bela olmustu birakali 1yil oldu hayatim duzene girdi. hele su devirde hic baslama zevk alamazsin.

• Beğen
Tepkiler: Van Hohenheim
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Çünkü lol zeka geliştiren bi oyun :p

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 988579
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Bütün hardcore MMORPG'ler bağımlılık yapar.Daha soft bi oyun oynabilirsin fakat önereceklerimi bilgisayarın kaldırmaz büyük ihtimalle :/ Guild Wars çok iyidir mesela -oyunda önemli olan çok fazla oynamak değil, tam bir softcore oyuncu oyunu- ama istediği donanımsal özellikler seni baya bir aşıyor.

• Beğen
Tepkiler: Van Hohenheim

ümran

Üye
lol ne yav :D

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
bu bölümde daha iyi yardım alabilirsin :)

• Beğen
Tepkiler: Van Hohenheim ve GDDR5

erkan811

Üye
Lol candir :-)

Emip

Emip

Üye
League of legendsneyse beyler konuyu saptırmaylim oynayabilirmiyim oynayamazmıyım
Oynarsın rahat biçimdeArada sırada ufak kasıntılar olabilir söyliyeyim bide Biz Seni uyardık seçim senin

Peocawe

Peocawe

Üye
oynarsin da rahat oynayamazsin. efektlerin agir oldugu yerde baya kasar. benim 512mb ekran karti 2gb ramli pc de adam akilli pk atamazdim novalar dustukce ölüp ölüp dirilirdi pc :D

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
    Konu Sahibi
oynarsin da rahat oynayamazsin. efektlerin agir oldugu yerde baya kasar. benim 512mb ekran karti 2gb ramli pc de adam akilli pk atamazdim novalar dustukce ölüp ölüp dirilirdi pc :D
Pk ve nova ? Hicbir fikrim yok :D

Üst Alt