4.3.1 Cyanogenmod-10.2

Sponsorlu Bağlantılar

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
4.3.1 Cyanogenmod-10.2
uzun bir ara takılmıyordum tekrar merhaba arkadaşlar ben hala bu telefonu kullanıyorum ve kullanmaya devam edeceğim ben şuan bu rom dayım oldukça memnunum tavsiye ederim
yenilikler çok güzel artıları da var eksiklikler de var ama yüklemeye değer neyse sözü uzatmadan kuruluma geçeyim;

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

not : p modeli yani i9070p advance olanlarda sorun çıkıyor denemeyiniz
Öncelikle cihazda 4.1.2 yüklü olamalı ve recoveri mod yükseltilmiş olmalıdır eğer cocore kernelini kullanıyorsanız işiniz daha kolay.

Tüm önemli yedekleri aldıktan sonra recoveri mod ile wipe data ve carce sistem dosyaları filan bunların hepsini silip,linkteki zipli dosyayı telin dahili hafızasından recoveri mod ile yüklüyoruz

linkteki dosyayı zipli bir şekilde telin dahili hafızasına atın;

cihaz açıldıktan sonra telefonu biraz kurcalayıp özelliklerini inceleyip baktıktan sonra gapps dosyasını telefonun dahili hafızasına atın ve telefonu kapatıp recoveri mod ile yükleyin

gapps dosyası (4.3.0_cm10.2);

ve bir güncellenen dosya bunu da recoveri moddan yükleyin ufak tefek sorunlar giderilmiş ;

2014 son güncellenen dosya: recoveri mod ile yüklenecek,indirdiğiniz dosyayı telefona atın ve geliştirici seçenekler den usb hata ayıklama ve hemen altında usb hata ayıklama bildirisi de seçili oldun daha sonra telefon açılınca ki biraz geç açılıyor sabır lürfen , wifi yada mobil interneti açın süper su güncellemesini de yapın size bir soru soracak normal güncelleme mi yoksa cwm flan bir şey soracak sizde sağda bulunan cwm olanı seçin sonra telefonreset atacak süper su güncellenmiş olacak iyi günlerde kullanın
buyurun link:

daha fazla bilgi ve kaynak için;

Son düzenleme:

respection123

Üye
Konu için :tşk:

loneely42

loneely42

Üye
Tesekkurler bende yukledim gayet başarili...

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim bey güle güle kullanın

loneely42

loneely42

Üye
Zaten sen bu zamana kadar ne yuklediysen bende yukledim ;)

Daha once ben 4.2 denemistim sebeke yokdu simdi sayende bunu denedim cok iyi video larda kasma olayi yok tekrar tskler

• Beğen
Tepkiler: gonuldostu82
gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
evet çok başarı özellikle performans açısından , kilit ekranındaki yenilikler güzel olmuş çok kullanışlı
arada bir bazen hızlı hızlı bir yerlere girerken donup reset atıyor güncelleme ile düzelteceklermiş
pil konusunda da gayet iyi ama yinede google play hizmetlerini durdurup cm güncellemelerini de elle yani otomatik olamasın
daha iyi olur diyorlar bir de çalışanservislerde ram boşta 300mb daha önce 200mb idi bu iyi oldu

• Beğen
Tepkiler: loneely42
loneely42

loneely42

Üye
Gonuldostu hocam telefon gorusme sesi nasil benim ki cok kisik

seslerin hepsi sonda ama cok kisik cikiyor

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
Gonuldostu hocam telefon gorusme sesi nasil benim ki cok kisik

seslerin hepsi sonda ama cok kisik cikiyor

evet o sun bende de var şu uygulama biraz daha rahatlatıyor

yükledikten sonra yukarıda devamlı simgesi çıkıyor onu yok etmen için ayarlar uygulamalar bu proğramı bul bilirimi kaldır gidiyor simgesi ama bu xda da bahsehilmiş tam bir şey anlamadım ama biraz daha ilgileneceğim

loneely42

loneely42

Üye
Saol gorusme sesi duzeldi :)

Yanliz hoparlore alinca gene kisik bilgin olsub...

Guncelleme felan cikarsa haber. Edersin artik.

yalnızefe

Üye
Samsung i9070p telefonumda mevcut 4.1.2 android sürümünün üstüne sd card üzerinden cyanogen mod kurmaya çalıştım. Fakat cyanogenmod 10.2'nin 97 mb.lık gapps dosyasını yükledim. Tabi bu yüklemeyi yapmadan cwm recovery modunda açıp önce telefonun wipe cache/partition ve diğer advanced bölümündeki format işlemlerini yaptım. Telefonu yeniden başlatınca haliyle samsung yazısında kaldı. Sonra teker teker telefonun özelliklerini kaybetmeye başladım. Odin ile tekrar 4.1.2 resmi sürüm için .tar uzantılı dosyayı indirip odinle yükledim. Telefon yine samsung yazısında kaldı. Telefonu recovery moduna alıp wipe işlemi yapayım dedim bu sefer telefon ses açma+home+güç kombinesi çalışmadı. Bunun için tekrar bir cwm6 dosyası indirdim odinle onu da yükledim. Bu sefer telefon da samsung yazısı da gitti geriye kaldı.

Ne yapmalıyım?

loneely42

loneely42

Üye
Geçmiş olsun...

hgaziyilmaz

Üye
Daha önce benimde başıma gelmişti 2.3.6 ya downgrade yaparak çözmüştüm.
yardım linki

• Beğen
Tepkiler: gonuldostu82
gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler arkadaşım hemen deniyorum..

edit:
hgaziyilmaz yardımlarıyla sorunu çözdüm. Türkçe kaynak isteyenler için
Gt-i9070p (nfc) 2.3.6 geri dönüş

sorunun çözülmüş olmasına sevindim konuya not alıyorum p modeli olanlar yüklemesin diye teşekkürlerloneely42 hocam bende ses sorunu yok , yani sesi sonuna kadar açtığımda bir uyarı geliyor ve açmamı durduruyor (yüksek ses zararlıdır filan diye )ben devam et diyorum sonuna kadar açıyorum gayet iyi yine de siz ses yükseltme proğramları var onları araştırabilir siniz yada bir kere fabrika ayarlarına dönüş yapın ben bunu denedim işe yarıyor

bu öncelikle beta sürüm aralık ayında güncelleme gelecekmiş şimdi hep sorunları dinliyor
bende ki sorunlar ise bazen wifi açılmıyor bluetooth u açıp kapatınca düzeliyor , gps(uydu konumu) telefonun mobil internet açıkken bulmuyor mobil neti kapatınca buluyor sonra açıyorum neti ,
son olarak batarya bazen tam dolmuyor %90 larda filan kalıyor bunun için batarya kalibrasyonu kullandım sorun çözüldü
cihaz %100 dolu olunca kalibre et şimdilik bu sorunlar var ama yine de benim çok hoşuma gitti gerçekten güzel yazılım çok kullanışlı iyi alıştım ben bu yazılıma bu sorunlarda çözülürse daha başka bir şey istemem

loneely42

loneely42

Üye
Her hangi bi işlem yapmadım ses şu An çok güzel

dediğiniz gibi çok iyi bir iş çıkarmışlar çok seri ve akıcı ben batarya aldım 3500 Mah batarya problemim yok :) tavsiye ederim çok iyi..

loneely42

loneely42

Üye
Gönüldostu hocam kararlı sürüm yayınlanmış ben bulamadım bi bakarmasın...

ertanboyer

Üye
Gönüldostum lightjb 1.2 yüklü direk üstüne yüklesem sıkıntı olur mu acaba

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
Gönüldostum lightjb 1.2 yüklü direk üstüne yüklesem sıkıntı olur mu acaba

hayır olmaz ama wipe data carce sistem filan bu recoveri modda olan 4 seçenek var onların hepsini sil sonra o recoveri moddan çıkmadan geri gelerek direk bu cm10.2 yi yükle

o'azis

Üye
Merhabalar bu rom Samsung gt-s7562 duos modeline yüklenir mi forumda bu model için fazla konu bulamadım?

loneely42

loneely42

Üye
Yok olmaz xda forumlarında bulabilirsin

Takipçi Satın Al

Üst Alt