Narutodth
Üye
hehetebrik ederim konu kilitlenebilir![]()

hehetebrik ederim konu kilitlenebilir![]()

galaxy ace alaxcamda gürüntülü konuşma yok lazıımmBeyler bu telefon babaya alınacak. Bir çocuğa değil. Bu yüzden fazla donanıma gerek yok. Galaxy Ace yeterlidir. Siz babanızı hiç telefonda Modern Combat 4 oynarken gördünüz mü? Ha ben tabi ki de Galaxy Ace alsın demiyorum. O fiyata daha iyileri vardır.
oo babam a söledim güzel oyunlar var diye mecbur oyun oynicaksanrm baban oyun oynamaz etmez
git ace al sen nence taş gibi telefon arkadaşta var oyun oynamiyo ama baya iş görüyo
telefonu telefon olarak kullanacaksa ace alsn.
3g var da görüntülü konuşmaa vrarmıHuawei visionla ilgileniyorsan 3g varmış bence aceden kat kat iyi
bu gm discovery nasıl gzelmi fiyatı neBak buldum. s3 miniyi babasina versin kendine gm discovery aldirsin![]()
galaxy ace alaxcamda gürüntülü konuşma yok lazıımm
oo babam a söledim güzel oyunlar var diye mecbur oyun oynicak
3g var da görüntülü konuşmaa vrarmı
bu gm discovery nasıl gzelmi fiyatı ne
600 liraya alinabilecek en iyi telefondur kendileri.Hakli 2 ay bekleseydim onu alacaktim. 700 lira verdim s3 mini aldim. Ya simdi bosverin teli de bana dua edin yaw sinava girecem 28-29 unda korkmaya basladim.Dedigim gibi iste 1.2 ghz islemci var 4 cekirdek. 4.7 inch 1280 720 ips hd lcd ekran, 8mp kamera falan filan iste600 liraya alinabilecek en iyi telefondur kendileri.

ya abi one ya bugün bi akrabada görrdüm napıp edim gm discovery almam lazımDedigim gibi iste 1.2 ghz islemci var 4 cekirdek. 4.7 inch 1280 720 ips hd lcd ekran, 8mp kamera falan filan iste600 liraya alinabilecek en iyi telefondur kendileri.
Dedigim gibi 600 liraya alabilecegin en iyi telefon o tam bi f/p canavariya abi one ya bugün bi akrabada görrdüm napıp edim gm discovery almam lazım

Abi iyide isin kötu yanı babama ne dicem valla babam bu sefer elindelini alır keske basta gorseydim ya pufffDedigim gibi 600 liraya alabilecegin en iyi telefon o tam bi f/p canavari![]()
Yanlıs konuya mesAj attın gali aHakli 2 ay bekleseydim onu alacaktim. 700 lira verdim s3 mini aldim. Ya simdi bosverin teli de bana dua edin yaw sinava girecem 28-29 unda korkmaya basladim.![]()
Abi iyide isin kötu yanı babama ne dicem valla babam bu sefer elindelini alır keske basta gorseydim ya pufff
Yanlıs konuya mesAj attın gali a

Benimde aklıma geldi ama babam ters adam vLla diyomya bu sefer teli elimden alırBabana s3 miniyi ver iste hem ekrani kucuk hem on kamera var sende disco al![]()
Yalvar yakar bisey yap kacirmaBenimde aklıma geldi ama babam ters adam vLla diyomya bu sefer teli elimden alır

Nornalde 2 3 senedir yalakAlık yapmıyom gecen bu teli ( s3mini) alacagım zaman gittim yanına sorfu hayırdır noldu .dedi sen yanıma gelmezdin dlye falan valla den yecegimYalvar yakar bisey yap kacirma![]()
Hayirlisi. Umarim ikna edersinNornalde 2 3 senedir yalakAlık yapmıyom gecen bu teli ( s3mini) alacagım zaman gittim yanına sorfu hayırdır noldu .dedi sen yanıma gelmezdin dlye falan valla den yecegim
İnsallah en kısa zamanda denicem ve yazarım sonucu buraya yardımlarınız icin sagolun maxicepte olmasa ben napacamHayirlisi. Umarim ikna edersin
Onemli degil burdayiz hep bi sorun olursa konu acman yeterliİnsallah en kısa zamanda denicem ve yazarım sonucu buraya yardımlarınız icin sagolun maxicepte olmasa ben napacam