Lenovo, yeni Moto G4 akıllısını duyurdu

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Lenovo, yeni Moto G4 akıllısını duyurdu
Lenovo, merakla beklenen etkinliğinde yeni Moto G4 modelini duyurdu.



Cep telefonu pazarında bir zamanlar fırtına gibi esen ancak akıllı telefonların yükselişine pek de ayak uyduramayan Motorola, önce Google tarafından satın alınmış ve daha sonra da Lenovo bünyesine geçmişti.



Lenovo çatısı altında bir çok yeni cihazını geçtiğimiz sene sunan firma, bugün de 2016 için yeni iki model duyurusu gerçekleştirdi. Daha önce Motorola Moto olarak cihazlar gelirken, Lenovo ilk kez Lenovo Moto olarak bu modelleri sundu.

Lenovo'nnun sunduğu akıllı telefon modellerinden bir tanesi Moto G4 olurken, diğeri de daha üst versiyonu olan Moto G4 Plus oldu.

Moto G4 akıllı telefon 5.5" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile gelirken, yonga seti ise 1.5Ghz saat hızında çalışan sekiz çekirdekli işlemcili Qualcomm Snapdragon 617 olarak belirlenmiş. Yeni akıllı telefon 3.000mAh batarya içeriyor ve ayrıca bu batarya hızlı şarj teknolojine de sahip.

Lenovo'nun yeni akıllı telefonu 2GB sistem belleği ile geliyor. Dahili veri kapasitesi ise 16GB ya da 32GB olarak iki farklı seçenek olarak akıllı telefon meraklılarına sunulacak.

Lenovo Moto G4, 1080p Full HD çekim yapabilen 16MP çözünürlükte gelen arka kamera içeriyor ve Selfie kamerası da 5MP geniş açılı lens içeren versiyon olarak yer almakta.

Motorola'nın bu akıllı telefonun da parmak izi tarayıcısı ise yer almazken, diğer modelde ise yer verilmiş. Ayrıca işletim sistemi de Google Android 6.0 Marshmallow olarak belirlenmiş.

Lenovo, yeni Moto G4 akıllısını duyurdu
 
kadikoy

kadikoy

Üye
lenovo motorolo ismini ''LENMOTO'' yapıp, iyibide reklam filmiyle ABD lilere bayağı satar.
 
  • Beğen
Tepkiler: teknolojibaronu


Üst Alt