Telefon Tavsiyesi 300 -500 Tl Arası Android Telefeon

Sponsorlu Bağlantılar

İbrahimEsşiz44

İbrahimEsşiz44

Üye
    Konu Sahibi
300 -500 Tl Arası Android Telefeon
s.a. arkadaşlar ben teledon aacaktım babamdan izin aldım teelfon almak için bana da al dedi bende tm dedim şimdi ona alacamda ne alayım
-5mp kamere
-görüntülü konuşma (mecbur olacak)
- ne tavsiye edersiniz yardımlarınızı bekliyom

Narutodth

Narutodth

Üye
100 daha koy gm discovery al 1.2ghz quad core islemci 1gb ram 8mp kamera 4.7 inch hd ekran vs vs.

• Beğen
Tepkiler: İbrahimEsşiz44
İbrahimEsşiz44

İbrahimEsşiz44

Üye
    Konu Sahibi
yavuzbey07

yavuzbey07

Üye
Huawei vision hepsiburada da indirimde

Narutodth

Narutodth

Üye
  • Beğen
İbrahimEsşiz44

İbrahimEsşiz44

Üye
    Konu Sahibi
Niko Rapper

Niko Rapper

Üye
Kardes eger alabilirsen s3 mini al ikna et babani alamazsan ace al.

Narutodth

Narutodth

Üye
ya babam galaxy ace boyutunda tel istiyo aslında galaxy ace alacamda görüntülü konuşma yok
bakacam
kardeş bu teleefon süper güzelde görüntülü konuşma varmı göremedim

Ace alirsaniz yazik olur paraya

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Ace alma hiç alma :D

Narutodth

Narutodth

Üye
Bence kendi adiniza konusun hadi para sıkıntısı varsa arkadasin? Baska secenek yoksa?
Ne alakasi var ? biz o paraya daha iyi modellerin oldugunu soyluyoruz baska cok secenek var ama arkadas begenmiyor sacma sapan dusuncelerini kendine sakla.

• Beğen
GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Beyler bu telefon babaya alınacak. Bir çocuğa değil. Bu yüzden fazla donanıma gerek yok. Galaxy Ace yeterlidir. Siz babanızı hiç telefonda Modern Combat 4 oynarken gördünüz mü? Ha ben tabi ki de Galaxy Ace alsın demiyorum. O fiyata daha iyileri vardır.

• Beğen
Narutodth

Narutodth

Üye
Beyler bu telefon babaya alınacak. Bir çocuğa değil. Bu yüzden fazla donanıma gerek yok. Galaxy Ace yeterlidir. Siz babanızı hiç telefonda Modern Combat 4 oynarken gördünüz mü? Ha ben tabi ki de Galaxy Ace alsın demiyorum. O fiyata daha iyileri vardır.
Internet, kamera arayüz hızı ses baba icin olsada onemlidir bence

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Internet, kamera arayüz hızı ses baba icin olsada onemlidir bence

Kameraya bir şey diyemem ama diğerleri zaten iyidir. Olmadı bi Opera ya da UC indirirsin. Ses zaten bu fiyat aralığındaki tüm telefonlarda aynı sayılır. Baba olduğu için telefona pek yüklenmeyeceğinden arayüz kasmaz da hem.

Yalnız sakın Galaxy Ace alsın dediğimi sanmayın :)

Narutodth

Narutodth

Üye
Kameraya bir şey diyemem ama diğerleri zaten iyidir. Olmadı bi Opera ya da UC indirirsin. Ses zaten bu fiyat aralığındaki tüm telefonlarda aynı sayılır. Baba olduğu için telefona pek yüklenmeyeceğinden arayüz kasmaz da hem.

Yalnız sakın Galaxy Ace alsın dediğimi sanmayın :)

Haklisiniz ozaman ne almali bu baba :D

UpOneTR

UpOneTR

Üye
sanrm baban oyun oynamaz etmez
git ace al sen nence taş gibi telefon arkadaşta var oyun oynamiyo ama baya iş görüyo
telefonu telefon olarak kullanacaksa ace alsn.

• Beğen
Takipçi Satın Al

Üst Alt