Telefon Tavsiyesi 1250 Lira Civarında Hangi Lumia Alınır ?

Sponsorlu Bağlantılar

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
925 al gitsin en iyisi o yani fiyat bazında

serverfun912

serverfun912

Üye
925 şu ana kadar şikayet almadı süper bir telefon 32 gb versiyonunu al bence.Uygulama sıkıntısı yakında bitecek birileri bize söz verdi ve yerine getiriyor.

Never Back Down

Never Back Down

Üye
yani iPhone telefonlar a dışarıdan oyun yükleyebiliyorsun öyle mi ? ben yüklenmiyor zannediyordum.
lumia lar ne zaman hacklenir acaba....öneri için teşekkürler. ben önerdiğin cihaz i bir inceleyeyim.
aslında mantıklı konuşuyorsun kardeşim. ancak bir değişiklik olur dedim kendi kendime. yine de lumia cihazların dan tatmin olmazsam g2 yi alacağım. ayrıca sizin g2 16 gb olanın dan mi yoksa 32 gb olanın dan mi ?
32

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar şu linkte ki telefonun başlığın da 32 gb yazıyor ama açıklamasın da hafızanın 16 gb olduğu yazıyor. Şimdi bu telefonun hafızası ne kadar _ ve de bu hepsi buradan sitesi güvenilir mi ?

Rainesto

Rainesto

Üye
925 32 gb öneririm ama sen bilirsin lumialarda çok uygulama yok zamanla geliyor

Never Back Down

Never Back Down

Üye
k
Arkadaşlar şu linkte ki telefonun başlığın da 32 gb yazıyor ama açıklamasın da hafızanın 16 gb olduğu yazıyor. Şimdi bu telefonun hafızası ne kadar _ ve de bu hepsi buradan sitesi güvenilir mi ?

kardeş 32gb al

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
hayır ben kaç gb alayım diye sormuyorum. alırsam zaten 32 gb alırım. sadece yukarıda ki linkteki telefonu sordum.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
NL920'me aşığım :good:

partyhard

Üye
aslında doğru söylemişsiniz. android cihazlar çabuk eskiyor. g2 yeni çıkmasına rağmen lg şimdiden g3 ün üzerinde çalışmaya başlamış. diğer modeller de vs. ben kredi kartı ile alacağım için sıfır olması gerekiyor. hem ikinci el hem taksitli zor bulurum biraz..:)
lumia 1320 nin ekranı çok büyük yav. :) büyük olmasa aslında hoş cihaz..
yani g2 al diyorsun değil mi hocam ?
iphone veya snap800'lü bi android al. tercihin nexus5 olsun. o fiyatlara sıfırını alırsın.

drangela61

drangela61

Üye
bu büyük ihtimal 32 gb sanırsam aşağıki kısımda yanlış yazılmış yine de emin olmak için siteyle irtibata geçebilirsin ve bildiğim kadarıyla hb en popüler ve en güvenilir alışveriş sitelerinden biri..

zaten orada başka bir L925 var o 16 gb olanı zaten aralarında fiyat farkı var bu yeni eklenmiş ben sürekli takip ederim o siteyi daha yeni görüyorum ve 1350 lira ki süper bir fiyat belirlemişler 16 gblık ile sadece 50 lira fark var eğer almayı ciddi ciddi düşünüyorsan kaçırma derim..

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
az para/ yuksek performans diyorsan L820 al

Üst Alt