Telefon Tavsiyesi 1250 Lira Civarında Hangi Lumia Alınır ?

Sponsorlu Bağlantılar

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
1250 Lira Civarında Hangi Lumia Alınır ?
S.aleyküm. Iki gün önce lg g2 aldım ve bugün akşam komşuma aldığım fiyata tekrar dan sattım. doğrusu şu ana kadar kullandığım en güzel cihazdı. tek sorunu 16 gb olması... sadete gelirsek. şu an da tekrar dan bir telefon almayı düşünüyorum bu kez g2 nin 32 gb Li olanı hedefimde ama sonradan aklıma Lumia geldi. nokia ya karşı bir zaaf'im var doğrusu... eğer onereceginiz telefon kafama yatarsa g2 den vazgeçip lumia yi alacağım.

son olarakta hala wp ye dışarıdan oyun uygulama vs yüklenemiyor mu ? çünkü markette ki tüm güzel oyunlar ücretli. bende oyun a uygulama ya ücret vermek istemiyorum doğrusu... beni düşündüren tek şey bu..

dediğim gibi hangi cihaz i önerirsiniz ? ve de zor gözüküyor ama wp ye sizce ileride ( en fazla 1 yıl a kadar ) dışarıdan uygulama yüklenir mi yoksa ios gibi mi kalır ? şimdiden teşekkürler.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
lumia 925 32 gb iyi bir seçim olacaktır tasarım olsun performans olsun size kendini hissettirir eminim bundan.
dışardan oyun uygulama maalesef şimdilik yüklenmiyor samsung un wp8 i hacklendi lumialar üzerinde de çalışıldığı biliniyor ama son durum nedir ne zamana yetişir muamma...

PureFood

PureFood

Üye
lumia 925in yan tuşları çok kotu bana göre. Çıt çıt diye ses geliyor ayrıca çok sert. Onun yerine 920 alırım ben olsam. Daha farklı ve ele oturan bir cihaz bence. Tabi + - leri tartışılır.

• Beğen
Tepkiler: mehsevim
Invoke

Invoke

Üye
Ios gibi kalır mı derken? Iosda market dışından istediğğini yükleyebiliyorsun.

Never Back Down

Never Back Down

Üye
ben lg g2 de kalmanı ve 2sene sonra lumialara yönelmeni tavsiye ederim
Bende senin gibi kararsızdım g2 aldım
ve inşallah bir sonraki telefonum lumia olacak

drangela61

drangela61

Üye
lumia 925 32gb lık sürümüyle lumia 920ye göz atabilirsin ikisinin de detaylı inceleme ve karşılaştırma vidoları mevcut internette..
naçizane 925i öneririm ama 920yi daha ucuza bulabilirsin..

monteboy

monteboy

Üye
lumia 925 32gb lık sürümüyle lumia 920ye göz atabilirsin ikisinin de detaylı inceleme ve karşılaştırma vidoları mevcut internette..
naçizane 925i öneririm ama 920yi daha ucuza bulabilirsin..
920nin kasasi sert plastik oldugundan asiri isinmanin oldugunu duydum, s3u satip 920 veya 925 dusunuyorum da 920de bu sorunu duyduktan sonra kararsiz kaldim siz ne dersiniz aydınlatir misiniz beni?

drangela61

drangela61

Üye
zaten dediğim gibi şahsen 925in 32 gblık sürümünü öneririm hem daha ince daha hafif alüminyum kasa daha gelişmiş kamera ve daha yeni bir cihaz 920nin yüzü eskidi artık :)
burada sorun olan aradaki fiyat farkı çünkü l920yi 1100-1200lere bulabilirken 32gblık 925 1400(?) civarındadır ki 32gblık sürüm bildiğim kadarıyla sadece vodafoneda var eğer indirim yapabileceğiniz bir bayii varsa ne ala..
bundan sonrası sizin tercihinize kalmış..
Saygılarayrıca monteboy arkadaşım senin için hafıza problem midir bilmiyorum eğer 16 gb bana yeter diyorsan 1200-1300 arası l925 bulman mumkun..

Invoke

Invoke

Üye
1320 alabilirsin ya da lumia almayabilirsin. :D

• Beğen
Tepkiler: mehsevim
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Ios gibi kalır mı derken? Iosda market dışından istediğğini yükleyebiliyorsun.
yani iPhone telefonlar a dışarıdan oyun yükleyebiliyorsun öyle mi ? ben yüklenmiyor zannediyordum.
lumia 925 32 gb iyi bir seçim olacaktır tasarım olsun performans olsun size kendini hissettirir eminim bundan.
dışardan oyun uygulama maalesef şimdilik yüklenmiyor samsung un wp8 i hacklendi lumialar üzerinde de çalışıldığı biliniyor ama son durum nedir ne zamana yetişir muamma...
lumia lar ne zaman hacklenir acaba....öneri için teşekkürler. ben önerdiğin cihaz i bir inceleyeyim.
ben lg g2 de kalmanı ve 2sene sonra lumialara yönelmeni tavsiye ederim
Bende senin gibi kararsızdım g2 aldım
ve inşallah bir sonraki telefonum lumia olacak
aslında mantıklı konuşuyorsun kardeşim. ancak bir değişiklik olur dedim kendi kendime. yine de lumia cihazların dan tatmin olmazsam g2 yi alacağım. ayrıca sizin g2 16 gb olanın dan mi yoksa 32 gb olanın dan mi ?

BelaMonte

BelaMonte

Üye
lumia 920 kullanıyorum, oyun ve şebekeden internete girmedikçe ısınmıyor. Sana lumia 1320 öneririm dostum.

blackss

Üye
lg g2 htc one samsung s3 bunları son 2 ayda kullandım lg 2 elimde gıcırdıyordu kamerası ve sesi hiç hoşuma gitmedi. Ya ben sana şunu söyleyeyim android telefon alma elind
ki telefon çabuk eskiyor şu anda elimde lumia 925 var 1 aylık telefon 16 gb 800 liraya aldım telefoncudan :) bence araştırın ikinci el 925 ler 800 900 arası satılıyor illa sıfır almanıza gerek yok

monteboy

monteboy

Üye
800 cok iyi almisin dostum ya ben de su s3u satip soyle bi bulsam ne güzel olacak da
@drangela61 hafıza sorun değil şarkı bile atmiyorum dostum, teşekkür ederim cevap için

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: drangela61

partyhard

Üye
G2 gibi full hd snap800'lu bi cihazdan ben olsam geçmem

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
lg g2 htc one samsung s3 bunları son 2 ayda kullandım lg 2 elimde gıcırdıyordu kamerası ve sesi hiç hoşuma gitmedi. Ya ben sana şunu söyleyeyim android telefon alma elind
ki telefon çabuk eskiyor şu anda elimde lumia 925 var 1 aylık telefon 16 gb 800 liraya aldım telefoncudan :) bence araştırın ikinci el 925 ler 800 900 arası satılıyor illa sıfır almanıza gerek yok
aslında doğru söylemişsiniz. android cihazlar çabuk eskiyor. g2 yeni çıkmasına rağmen lg şimdiden g3 ün üzerinde çalışmaya başlamış. diğer modeller de vs. ben kredi kartı ile alacağım için sıfır olması gerekiyor. hem ikinci el hem taksitli zor bulurum biraz..:)
lumia 920 kullanıyorum, oyun ve şebekeden internete girmedikçe ısınmıyor. Sana lumia 1320 öneririm dostum.
lumia 1320 nin ekranı çok büyük yav. :) büyük olmasa aslında hoş cihaz..
G2 gibi fu ll hd snap800'lu bi cihazdan ben olsam geçmem
yani g2 al diyorsun değil mi hocam ?

alo123

Üye
Çıktığı ilk günden beri 920 kullanıyorum. Bence G2, 920 ve 925den daha üstün cihaz. Heleki G2den memnun kaldıysan bence lumiaya geçme. Büyük ihtimal pişman olursun ve olduğunda değerine satman kolay olmaz.

technocu1

Üye
lumia 925 al ben aldım şu an tasarım açısından dünyanın en güzel telefonu

suyunsesi

suyunsesi

Üye
İlla hemen bir değişiklik olsun diyorsan L925 i incelemekte fayda var. Ancak G2 de güzel bir cihaz. Ben şuan telefon alabiliyor olsaydım sanırım birkaç ay beklerdim. (L920 kullanıyorum ve çok sevdim cihazı).
Zevkler ve renkler hiç bir zaman tartışılmaz gerçeğini bilerek şunu söylemek istiyorum, abimde S3 var, arkadaşımda IP4S var, diğerinde s4 var. Bu telefonların hepsini kurcaladım az bişi kullandım. Yine zevkler ve renkler diyorum, bu telefonlar kişisel olarak bana WP8 in zevkini vermedi :). Pahalı telefonlara da kısaca şunu söylemek isterim. Bence yüksek fiyatına değmeyen az bişi fark yaratan özellikler yüzünden bu pahalı cihazlar bizim gibi insanlar için fuzuli :D. Ha zenginsen o başka :P
Yani demek istediğim diğer telefonlarda güzel. Üstünlükleri artıları eksileri bir yana. Önemli olan senin rengin. Senin zevkindir. Tek önerim bi parça beklemenden yana. Özellikle Mart ayına kadar elindekiyle bekleyebilirsen bence çok güzel telefonlar çıkacak. Lumia zevkin var ise yine mart ayına kadar yeni Lumialar göreceğimizi sanıyorum.

Üst Alt