messevim
Üye
1250 Lira Civarında Hangi Lumia Alınır ?
S.aleyküm. Iki gün önce lg g2 aldım ve bugün akşam komşuma aldığım fiyata tekrar dan sattım. doğrusu şu ana kadar kullandığım en güzel cihazdı. tek sorunu 16 gb olması... sadete gelirsek. şu an da tekrar dan bir telefon almayı düşünüyorum bu kez g2 nin 32 gb Li olanı hedefimde ama sonradan aklıma Lumia geldi. nokia ya karşı bir zaaf'im var doğrusu... eğer onereceginiz telefon kafama yatarsa g2 den vazgeçip lumia yi alacağım.
son olarakta hala wp ye dışarıdan oyun uygulama vs yüklenemiyor mu ? çünkü markette ki tüm güzel oyunlar ücretli. bende oyun a uygulama ya ücret vermek istemiyorum doğrusu... beni düşündüren tek şey bu..
dediğim gibi hangi cihaz i önerirsiniz ? ve de zor gözüküyor ama wp ye sizce ileride ( en fazla 1 yıl a kadar ) dışarıdan uygulama yüklenir mi yoksa ios gibi mi kalır ? şimdiden teşekkürler.
son olarakta hala wp ye dışarıdan oyun uygulama vs yüklenemiyor mu ? çünkü markette ki tüm güzel oyunlar ücretli. bende oyun a uygulama ya ücret vermek istemiyorum doğrusu... beni düşündüren tek şey bu..
dediğim gibi hangi cihaz i önerirsiniz ? ve de zor gözüküyor ama wp ye sizce ileride ( en fazla 1 yıl a kadar ) dışarıdan uygulama yüklenir mi yoksa ios gibi mi kalır ? şimdiden teşekkürler.