Dell N5110 Garanti Ile Ilgili..

Sponsorlu Bağlantılar

Emrgncy

Emrgncy

Üye
    Konu Sahibi
Dell N5110 Garanti Ile Ilgili..
Bundan yaklaşık 1 yıl kadar önce dell n5110 laptop almıştım, laptop un sağ alt köşede boya soyulmaları başladı. Ben de bugün servisi arayıp sorunu bildirdim, bana soyulmanın kullanıcı hatasından olabileceğini söylediler ve laptopun fotosunu çekip mail atmamı istediler.
maili yolladım, sizce sonuç ne olur???

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-

ismail

ismail

Üye
Bence bişey olmaz abi. Dediğin gibi sizin hatanız derler.

ZeBaNe

ZeBaNe

Üye
Malesef kullanıcı hatası olarak yorumlanır

MrExpert

MrExpert

Üye
Benim bildiğim notebook servisleri içinde en iyi olan hep "dell"in servisi olduğu söylenir inşallah değişim veya onarım yaparlar.

Emrgncy

Emrgncy

Üye
    Konu Sahibi
Ön panelin değişmesi yeterli benim için, bakalım sonuç ne olacak..

Laptop u alırken dell i tercih etmemin sebeplerinden birisi, yerinde servis ve müşteri memnuniyeti idi..
Umarım beni yanıltmazlar :D

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
aynı pc bende var abi ilgilenmezler
kullanıcı hatası diyip kurtulurlar.

• Beğen
Tepkiler: Emrgncy
L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
O zaman bu şekilde kullanmaya devam desene :D
malesef öyle abi :)
türkiyede işi böyle yürütüyorlar..

bende şimdi vatan pc ye gideceğim elimde ömürboyu garantili ram var ama fatura yok bakayım ne kılıf uyduracaklar :D

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine- ve Emrgncy
Emrgncy

Emrgncy

Üye
    Konu Sahibi
Dell beni şaşıtmadı, :biggrin:
az önce gelip ön paneli değiştirdiler, laptop u sökünce menteşelerden birininde kırık olduğu ortaya çıktı :islik tabi bu kullanıcı hatası :sirit:

bir iki haftaya onuda değiştirecekler :D

Artık gözümde Dell bir numara :thumbup:

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine- ve L-LumieRe
L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Dell beni şaşıtmadı, :biggrin:
az önce gelip ön paneli değiştirdiler, laptop u sökünce menteşelerden birininde kırık olduğu ortaya çıktı :islik tabi bu kullanıcı hatası :sirit:

bir iki haftaya onuda değiştirecekler :D

Artık gözümde Dell bir numara :thumbup:
garipppp :hmmm:
efferim DELL e

• Beğen
Emrgncy

Emrgncy

Üye
    Konu Sahibi
garipppp :hmmm:
efferim DELL e
Aslında bende beklemiyordum Hasan, Gelen servis elemanına sordum, kullanıcı hatası olduğunu söylediler değiştirmeleri garip değilmi diye.
O da kırık menteşeyi gösterip, normalde hiç bir firma bunu garanti kapsamına almaz ama Dell bunu müşteri memnuniyeti için yapıyor dedi.

Tekrar tebrik ediyorum...
Bu Arada laptop'un eski hali :D

Bu da yeni hali :D

• Beğen
Tepkiler: GDDR5 ve -Börteçine-
ismail

ismail

Üye
Aslında bende beklemiyordum Hasan, Gelen servis elemanına sordum, kullanıcı hatası olduğunu söylediler değiştirmeleri garip değilmi diye.
O da kırık menteşeyi gösterip, normalde hiç bir firma bunu garanti kapsamına almaz ama Dell bunu müşteri memnuniyeti için yapıyor dedi.

Tekrar tebrik ediyorum...
Bu Arada laptop'un eski hali :D

Bu da yeni hali :D

Abi sende laptopu çocuklara oyuncak diye mi verdin ne o eski hal ne öyle :)

Delli sevdim bende şimcik :)

• Beğen
Tepkiler: Emrgncy
Emrgncy

Emrgncy

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Ust kapak pekte degerli degil aslinda abi ucuz yani musteri memnuniyeti icin degistirilir..
Benimde alt kasayi degismem lazim mentesenin vida yerlerinden biri kirik. Kac para acaba

• Beğen
Emrgncy

Emrgncy

Üye
    Konu Sahibi
Ust kapak pekte degerli degil aslinda abi ucuz yani musteri memnuniyeti icin degistirilir..
Benimde alt kasayi degismem lazim mentesenin vida yerlerinden biri kirik. Kac para acaba
Alt kasada değişecek menteşe kırılmış :D

• Beğen
Tepkiler: L-LumieRe

NanoTechnology

Üye
Müşteri memnuniyeti için Laptop'u alıp en yenş modelini verseler daha makul olur :thumbup::thumbup:

• Beğen

NanoTechnology

Üye
Bu bir kere amcama yaptılar. Laptop işlemcisi yandı (işlemci durduk yere ısındı patladı bilgisayar işlem yapmazken). Yapmadılar kullanıcı hatası dediler (Halbuki kullanıcının öyle birşey yapma imkanı yok bide pcde işlem yapılmıyor). Mahkemeye verecekti. 2 gün sonra Dell'den aradılar özür dilediler Laptopu alalı 2 ay falan olmuştu 1.000Tlye falan aldık 1800Tlye daha iyi bir model verdiler.
Aynı Vodafone'da yaşadı. Fatura fazla geldi. Mahkemeye verdi. Verdikten 2 gün sonra Vodafone aradı davadan vazgeçin dedi size 2 iPhone 5 verelim ayrıca 6 ay fatura ödemeyin dedi (iPhone'in piyasaya çıkmasına daha 5 gün vardı, tarifede 1000dk 12000 sms 4gb internet). Kabul etti şuan iPhone5i kullanıyor gelen fatura 35tl :D

• Beğen