Asus Zenfone 6 Garanti Kapsamı

Sponsorlu Bağlantılar

Exdkiller

Exdkiller

Üye
    Konu Sahibi
Asus Zenfone 6 Garanti Kapsamı
Ben cihazı kasım ayında satın aldım ahizesinde cızırtı olduğunu farkettim 2 gün sonra servise yolladım vatanbilgisayar aracılığıyla iade istedim cihazı fabrika ayarlarına döndürüp gönderdiler sorun hala devam ediyordu.Şimdi ise dokunmatikte sapma %1 şarj sorunu ve ahize dolayısıyla 27 Ocak ta kendim kargo ile ulaştırdım asusa mail attıydım oradaki bilgiler ile yolladım iade istedim yine ve garanti belgesinde satıcı firmanın imza kaşe si olmadığı için değişim işleminin onaylanmadığı cihazın onarıma alındığını söylediler yedek parça bekliyorlarmış.Bende vatan ı aradım ürünler kapalı olarak satıldığı için böyle birşeye gerek yok imza kaşe zaten belgelerde var dediler.Asus canlı destek ten söyledim vatanın söylediği bizi ilgilendirmiyor teknik servis in kararı böyle dedi ve cıhazım onarılıp gönderilecek ben iadesini istemiştim ne yapmam gerek ?

ZaZuM

ZaZuM

Üye
hakem heyetine başvur hiç uğraşma onlarla seve seve değişim veya iade yapacaklar onlar başından atmak için uğraşmamak için oynamışlar seni

• Beğen
Tepkiler: Exdkiller
CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
Tüketici kanuna göre yeni alınan bir ürün 6 ay boyunca arızalanırsa tamiri yapılmaz kanunen değişimi yapılır.

• Beğen
turancen

turancen

Üye
Tüketici kanuna göre yeni alınan bir ürün 6 ay boyunca arızalanırsa tamiri yapılmaz kanunen değişimi yapılır.
Tabi bu ülkede kanun dinleyen olursa

Tüketici hakem heyetine başvur seve seve değiştirirler merak etme

• Beğen
CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
Tabi bu ülkede kanun dinleyen olursa

Tüketici hakem heyetine başvur seve seve değiştirirler merak etme
Siz en başta servise vereceğiniz yerde arıza kaydını açan kişiye bunun kanusal bir hak olduğunu tatlı bir dille anlatırsanız karşızdaki ürünü servise gönderecek olanda sizin akıllı ve bilginizin yerli olduğunu göreceğinden rapora yazar. Yazmassa onu bu konuda uyarabilir ve "kanunen ilk 6 ay içerisinde tamir değil birebir değişimi gerekir" dersen zaten karşındaki senin işi bildiğini görür. En son çare biz bunu tamir ettirriz derseler yada tamir olmuş bir şekilde gelirse tüketici hakem heyetine başvur. Ama biraz beklersin.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N ve Exdkiller
Exdkiller

Exdkiller

Üye
    Konu Sahibi
Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar canlı destek ten şuan sordum işlemleri tamamlanmış test aşamasında en geç yarın kargolanacaktır dedi.

byAndroid

byAndroid

Üye
Hocam benim babamdada var bi kaç defa bende karşılaştım dokunmatik te sapma birde bu %1 şarj sorununu açar mısınız? Bizim asus ta şöyle birşey var şarj %1 e kadar normal iniyor aslında normal değilde 3300 maha göre sonra %1 e gelince telefon babam elinden hiç düşürmeden 2-3 saat okey oynadı telefonun şarjı bitmedi sizdeki sorunda mı böyle

Exdkiller

Exdkiller

Üye
    Konu Sahibi
Evet kardeşim o sorun bende de vardı sadece ahizede ki parçayı değiştirmişler benim telefonun öyle söyledi destek te kiler

byAndroid

byAndroid

Üye
Bizimkinde de ses az geliyor bazen hiç anlaşılmıyor ses. Galiba tüm zenfonelarda var

Exdkiller

Exdkiller

Üye
    Konu Sahibi
Konuşma yaparken ses açma tuşundan arttırmayı dene belki düşüktedir

byAndroid

byAndroid

Üye
Geliyorda normal telefonlara göre az bence

Exdkiller

Exdkiller

Üye
    Konu Sahibi
Peki arkadaslar garanti belgesinde imza kaşe yoksa degisim islemleri icin gercekten gerekli mi yoksa bilerek mi oyle dediler bana ?

CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
Ewet garanti belgesi ve faturası olması şart, ama garanti belgesinde imza ve kaşe olması çok önemli değil. Aslında yine kanuna göre olması gerekir ama yetkili servis bunu zaten bu durumun üstüne çok düşmüyor. Ürünün seri numarasından hangi teklonoji mağazasına satıldığını biliyor. Senin ürününün garanti belgesinin üstünde "bilkom" yazıyor?

Exdkiller

Exdkiller

Üye
    Konu Sahibi
evet bilkom

CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
İyi, süper.

minoo

minoo

Üye
Ewet garanti belgesi ve faturası olması şart, ama garanti belgesinde imza ve kaşe olması çok önemli değil. Aslında yine kanuna göre olması gerekir ama yetkili servis bunu zaten bu durumun üstüne çok düşmüyor. Ürünün seri numarasından hangi teklonoji mağazasına satıldığını biliyor. Senin ürününün garanti belgesinin üstünde "bilkom" yazıyor?

Bilkom satıcı değil distribütör firma arkadaşım. Seri numarasından satış bilgisine ulaşılmaz.
Asus'un kendi satış kanalı yok çünkü. Bu yüzden imza ve kaşe istenir.

CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
Bilkom satıcı değil distribütör firma arkadaşım. Seri numarasından satış bilgisine ulaşılmaz.
Asus'un kendi satış kanalı yok çünkü. Bu yüzden imza ve kaşe istenir.
Merak etmeyin bende satışın nezaman yapıldığını yazmadım zaten. Bilkom hangi seri nolu ürünün hangi teklonoji mağazasına satış için verildiği konusunda bilir anlamında yazdım.

Exdkiller

Exdkiller

Üye
    Konu Sahibi
Bende zaten asus un kendisine yolladım bilkom a değil mail attım asus a kendi adres bilgilerini yazdılar istanbul teleservice oraya yolladım.

Üst Alt