Dell N5110 Garanti Ile Ilgili..

Sponsorlu Bağlantılar

Uhops

Uhops

Üye
Bu bir kere amcama yaptılar. Laptop işlemcisi yandı (işlemci durduk yere ısındı patladı bilgisayar işlem yapmazken). Yapmadılar kullanıcı hatası dediler (Halbuki kullanıcının öyle birşey yapma imkanı yok bide pcde işlem yapılmıyor). Mahkemeye verecekti. 2 gün sonra Dell'den aradılar özür dilediler Laptopu alalı 2 ay falan olmuştu 1.000Tlye falan aldık 1800Tlye daha iyi bir model verdiler.
Aynı Vodafone'da yaşadı. Fatura fazla geldi. Mahkemeye verdi. Verdikten 2 gün sonra Vodafone aradı davadan vazgeçin dedi size 2 iPhone 5 verelim ayrıca 6 ay fatura ödemeyin dedi (iPhone'in piyasaya çıkmasına daha 5 gün vardı, tarifede 1000dk 12000 sms 4gb internet). Kabul etti şuan iPhone5i kullanıyor gelen fatura 35tl :D
Keşke bizede fazla fatura gelse :ehe: :eller:

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-

NanoTechnology

Üye
Ama adam haklıydı 50 TL diye anlaştılar 600TL fatura geldi adama

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
ismail

ismail

Üye
Bu bir kere amcama yaptılar. Laptop işlemcisi yandı (işlemci durduk yere ısındı patladı bilgisayar işlem yapmazken). Yapmadılar kullanıcı hatası dediler (Halbuki kullanıcının öyle birşey yapma imkanı yok bide pcde işlem yapılmıyor). Mahkemeye verecekti. 2 gün sonra Dell'den aradılar özür dilediler Laptopu alalı 2 ay falan olmuştu 1.000Tlye falan aldık 1800Tlye daha iyi bir model verdiler.
Aynı Vodafone'da yaşadı. Fatura fazla geldi. Mahkemeye verdi. Verdikten 2 gün sonra Vodafone aradı davadan vazgeçin dedi size 2 iPhone 5 verelim ayrıca 6 ay fatura ödemeyin dedi (iPhone'in piyasaya çıkmasına daha 5 gün vardı, tarifede 1000dk 12000 sms 4gb internet). Kabul etti şuan iPhone5i kullanıyor gelen fatura 35tl :D
bunlar sahiciyse baya iyimiş :D

NanoTechnology

Üye
O zaman ne sevinmiştik iPhone 5 alınca. Düşün daha piyasaya çıkmasına 5 gün var ve iPhone alacaz bedavaya. Piyasaya çıktığı gün amcamın evine gönderdiler. Özel kargoyla geldi. Birini babama verdi birini kendi kullanıyor şu an.
Keşke banada denk gelse :)
4 tane verin helalleşelim derim :ehe

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
O zaman ne sevinmiştik iPhone 5 alınca. Düşün daha piyasaya çıkmasına 5 gün var ve iPhone alacaz bedavaya. Piyasaya çıktığı gün amcamın evine gönderdiler. Özel kargoyla geldi. Birini babama verdi birini kendi kullanıyor şu an
Keşke banada denk gelse :)
4 tane verin helalleşelim derim :ehe
ben olsaydım 2 iphonuda satardım 5bin tl para demek.
2 tane GM discovery alırdım :kop2:

• Beğen
Tepkiler: NanoTechnology, GDDR5 ve Emrgncy
Emrgncy

Emrgncy

Üye
    Konu Sahibi
Yani gerçek bunlar. Firmalar ve Operatörler adam kaybetmemek için herşeyi yaparlar.
Operatörler adam kaybetmemek için değil etmek için uğraşıyorlar, diğer operatörden gelen müşteriye 49 tl ye verdiği kampanyayı hali hazırda müşterisi olana 65 tl diyor.
Başka operatöre geçeğini söylesen bile nafile, adamlar adeta tutanmı var geçersen geç diyor..
Az önce gelip alt kasayı da değiştirdiler :D
Fiyatini bi sorabilirmisin peki abi alt kasanin ?
Hasan'ım gelen servis elemanının da fiyattan haberi yok :)inşallah bundan sonra bir sorun çıkarmaz...

Ama şu bir gerçek Dell on numara :spr

• Beğen
Tepkiler: L-LumieRe ve NanoTechnology

MaxipmaN

Üye
bizim evdeki sorunsuz :) ama acayip ısınıyo samsungumla mutluyum :D

• Beğen
Tepkiler: Emrgncy
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
bu mahkeme işe yarıyor arkadaşımın patronu opel insignia aldı arabada sorun vardı 150-160 giderken aniden kendini frenliyordu verdi mahkemeye 1.6 115 beygirlik en ucuz modeliydi adamdan onu alıp 1.6 180 beygir en full spor paketlisini verdiler adama :)

• Beğen
Tepkiler: Emrgncy
lolaman

lolaman

Üye
Bu yazdıklarınızı okuyup gaza gelip bilgisayarın bozulmasını istiyorum arkadaşlar lütfen yapmayalım böyle şeyler :D

• Beğen
Tepkiler: Emrgncy ve -Börteçine-
Emrgncy

Emrgncy

Üye
    Konu Sahibi
bu mahkeme işe yarıyor arkadaşımın patronu opel insignia aldı arabada sorun vardı 150-160 giderken aniden kendini frenliyordu verdi mahkemeye 1.6 115 beygirlik en ucuz modeliydi adamdan onu alıp 1.6 180 beygir en fu ll spor paketlisini verdiler adama :)
Patron yaşadı desene :ehe

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
Emrgncy

Emrgncy

Üye
    Konu Sahibi
Bu yazdıklarınızı okuyup gaza gelip bilgisayarın bozulmasını istiyorum arkadaşlar lütfen yapmayalım böyle şeyler :D
Sakın ha :D
konuyu açmamızın sebebi, hangi firmaların malının arkasında durduğu görülsün diye..

ayrıca ısrar edilirse kullanıcı hatası diye es geçilen bir çok arızanın aslında karşılanabildiğini göstermek..
Adam haklı ama sonuçta kazaya sebebiyet verebilirdi :)
aynen..

lolaman

lolaman

Üye
Ben packard-bell kullanıyorum müşteri hizmetleri nasıl en ufak fikrim yok :D stickerların kenarları hafif karardı değiştirsinler :ehe

Emrgncy

Emrgncy

Üye
    Konu Sahibi
Ben packard-bell kullanıyorum müşteri hizmetleri nasıl en ufak fikrim yok :D stickerların kenarları hafif karardı değiştirsinler :ehe
Dell in en güzel özelliği yerinde servis, adamlar evine veya işyerine gelip arızayı gideriyorlar.
Herşey gözünün önünde, değişen parçayı da görüyorsun yapılan işlemide.. Biraz daha dikkatli bakıp bir dahaki sefere arızayı kendin bile giderebilirsin yani :ehe

Diğer servislere cihazı bırakıyorsun, adamlar sana yapmadığı bir işlemi yapmış gibi gösterebiliyorlar...

lolaman

lolaman

Üye
Dell in en güzel özelliği yerinde servis, adamlar evine veya işyerine gelip arızayı gideriyorlar.
Herşey gözünün önünde, değişen parçayı da görüyorsun yapılan işlemide.. Biraz daha dikkatli bakıp bir dahaki sefere arızayı kendin bile giderebilirsin yani :ehe

Diğer servislere cihazı bırakıyorsun, adamlar sana yapmadığı bir işlemi yapmış gibi gösterebiliyorlar...
Abi hayran kaldım fotoğraf koymuşsun ya bir de sanki yepyeni bir laptop almışsın gibi olmuş :D

Emrgncy

Emrgncy

Üye
    Konu Sahibi
Abi hayran kaldım fotoğraf koymuşsun ya bir de sanki yepyeni bir laptop almışsın gibi olmuş :D
Şimdilik yeni gibi :D

Adamlar hizmetin karşılığını hemen aldılar, Geçenlerde karşı komşum iki adet laptop aldı, birisini evdeki oğluna birisinide üniversite deki kızına.. iki sinide Dell aldı sırf benim laptop'a servisin gösterdiği ilgi için :D