Yardım İphone 6 garanti süreci ve telefon değişimi.

Sponsorlu Bağlantılar

ardayucel

Üye
    Konu Sahibi
İphone 6 garanti süreci ve telefon değişimi.
Öncelikle herkese merhabalar.Yaklaşık 20 gün önce teknosadan iphone 6 almıştım aldığım zaman telefonun sağ alt kasasında oynama vardı bi kaç gün öyle kullandım ve garantiye yolladım(Tam teknosanın önünde telefon elimden düştü ve kasanın sağ alt köşesi ezildi).

Telefon dün servisten geldi ve sağ alt kasası tamir edilmişti fakat tamir açıklamasında İphone bul özelliği açık olduğundan onarım yapılamamıştır yazıyordu.Bende yeniden yolladım telefonu acaba değiştirecekleri içinmi yeniden istediler yoksa başka bir durummu var? Kafama çok takılıyor arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Düşme ve bu benzeri sorunlarda cihaz değişimi yapmazlar. Servislerin tümü iPhone Bul özelliğinin kapatılması gerektiğini ve bu işlemi yapmadoğınız taktirde cihazınızın servise alınmayacağını belirtiyor. Bu yüzden tekrar istemişler sanırım.

O6UZH4N

Üye
iphone u bul özelliğini kapatmanızı istiyorlar çünkü sıfırlıyorlar göndermeden yedek almışsınızdır umarım

ardayucel

Üye
    Konu Sahibi
Dun applenin merkezini ve teknosanin asist merkezini arayip bi guzel sikayetci oldum teknosa applenin merkezini arayip servisteki cihaz hakkinda bilgi alabilecegimi soyledi.Aradim merkeze herhangi bir ezik darbe vb hasar belirtilmedigi soylendi.Cihazin teknosanin anlasmali garanti merkezlerinde olduguda soylendi cihaz istanbuldaymis teknosadaki kiz balikesirde dedi bide yanlis anlasilmalarla ugrasiyoruz.Neyse apple cihazin hangi serviste oldugunu adresini felan istedi bugun arayip bilgilendiricem.Buyuk ihtimalle degisim olur dedi apple.3 bin lira veripte bu kadar magdur olmakta ayri bi konu tabi o kadar para veriyorsak apple adina yakisan bir hizmet vermeli bence.Kapali kutu icinde geliyor felan sanki zirhli aracla para tasiniyor.

hikmet366

hikmet366

Üye
Apple telefon onarmiyor direk telefon değişiyor

Sıkıntı çıkmaz yenisi gelir

• Beğen
Tepkiler: ardayucel

ardayucel

Üye
    Konu Sahibi
sagol dostum kendi hatalarini bana yikacak olmalari felaket olurdu zaten