o olmaz be kardeş ya başka bir önerin varsa alayım babama gitmez100 daha koy gm discovery al 1.2ghz quad core islemci 1gb ram 8mp kamera 4.7 inch hd ekran vs vs.
Neden gitmez ki babanız ne tür bi telefon istiyo ona göre yardımcı olayımo olmaz be kardeş ya başka bir önerin varsa alayım babama gitmez
ya babam galaxy ace boyutunda tel istiyo aslında galaxy ace alacamda görüntülü konuşma yokNeden gitmez ki babanız ne tür bi telefon istiyo ona göre yardımcı olayım
bakacamHuawei vision hepsiburada da indirimde
kardeş bu teleefon süper güzelde görüntülü konuşma varmı göremedimHuawei vision hepsiburada da indirimde
ya babam galaxy ace boyutunda tel istiyo aslında galaxy ace alacamda görüntülü konuşma yok
bakacam
kardeş bu teleefon süper güzelde görüntülü konuşma varmı göremedim
Ace alma hiç alma![]()
Bence kendi adiniza konusun hadi para sıkıntısı varsa arkadasin? Baska secenek yoksa?Ace alirsaniz yazik olur paraya
Ne alakasi var ? biz o paraya daha iyi modellerin oldugunu soyluyoruz baska cok secenek var ama arkadas begenmiyor sacma sapan dusuncelerini kendine sakla.Bence kendi adiniza konusun hadi para sıkıntısı varsa arkadasin? Baska secenek yoksa?
ee yanniiBence kendi adiniza konusun hadi para sıkıntısı varsa arkadasin? Baska secenek yoksa?
tamam beyler sakin olun tartışmayınNe alakasi var ? biz o paraya daha iyi modellerin oldugunu soyluyoruz baska cok secenek var ama arkadas begenmiyor sacma sapan dusuncelerini kendine sakla.
Internet, kamera arayüz hızı ses baba icin olsada onemlidir benceBeyler bu telefon babaya alınacak. Bir çocuğa değil. Bu yüzden fazla donanıma gerek yok. Galaxy Ace yeterlidir. Siz babanızı hiç telefonda Modern Combat 4 oynarken gördünüz mü? Ha ben tabi ki de Galaxy Ace alsın demiyorum. O fiyata daha iyileri vardır.
Internet, kamera arayüz hızı ses baba icin olsada onemlidir bence

Kameraya bir şey diyemem ama diğerleri zaten iyidir. Olmadı bi Opera ya da UC indirirsin. Ses zaten bu fiyat aralığındaki tüm telefonlarda aynı sayılır. Baba olduğu için telefona pek yüklenmeyeceğinden arayüz kasmaz da hem.
Yalnız sakın Galaxy Ace alsın dediğimi sanmayın![]()

Haklisiniz ozaman ne almali bu baba![]()
sen de haklısınBak buldum. s3 miniyi babasina versin kendine gm discovery aldirsinBilmiyorum iştesen de haklısın

Bak buldum. s3 miniyi babasina versin kendine gm discovery aldirsin![]()