Yardım Bu Ekrana Ne Oldu Böyle?

Sponsorlu Bağlantılar

emrahkln

emrahkln

Üye
    Konu Sahibi
Bu Ekrana Ne Oldu Böyle?
2 yıllık C6-01 Belle Refresh telefonumda alt barda ekranda ve üst barda izler çıkıyor, mesaj ve program izleri. Yakın zamanda format da attım ama düzelme olmadı. Ne yapmamız lazım?

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
evet dostum benimde 2 yıldan fazla oldu sorun bendede var, altbarda operanın, ektra butonun simgeleri görünür oldu hafif pembemsi bi renkte yapacak bişi yok ben downgrade bile denedim olmadı yani çözüm yok :bilmmha bu arada önizlemede belli olmuyor bende yapmıştım ordan biliyorum, başka cihazla fotosunu çektim kendi konum içınsanırım böyle
Yardım - C601 Altbarda Renklilik Var :)

emrahkln

emrahkln

Üye
    Konu Sahibi
Senin konuyu biliyorum hatta atıf yapacaktım da konuyu telden açınca yazmaya üşendim üstad :) ne yapsak servise filan mı versek bi içini açıp baksınlar :)

Silinen Üye 219846

Silinen Üye 219846

Kapalı Hesap
şu konuya açıklık getireyim beyler bu tip ekranlarda sürekli aynı biçimde aynı görüntü olduğu zaman izi kalır bu monitörler ve laptoplar içinde geçerli bişey yani YAZILIMSAL BİRŞEY DEĞİL. Daha doğrusu yazılımdan kaynaklanan donanım arızası da diyebiliriz. Çözümü ekranı değiştirmektir.

• Beğen
Tepkiler: ÇaRşI 2387
ARM_TR

ARM_TR

Üye
şu konuya açıklık getireyim beyler bu tip ekranlarda sürekli aynı biçimde aynı görüntü olduğu zaman izi kalır bu monitörler ve laptoplar içinde geçerli bişey yani YAZILIMSAL BİRŞEY DEĞİL. Daha doğrusu yazılımdan kaynaklanan donanım arızası da diyebiliriz. Çözümü ekranı değiştirmektir.
Doğru Özellikle CRT Ekranlarda Pixel Yanması Denilen Bir Olaydır. Pixeller Uzun Süre Değişmeden Kalırsa Bozulurlar Buna Pixel Yanması Denir. Zaten Ekran Koruyucu Fikri Burdan Doğdu

• Beğen
Tepkiler: emrahkln
emrahkln

emrahkln

Üye
    Konu Sahibi
İşin ironik kısmı da ekran koruyucu ya, artık ekran koruyucusundaki saat de işlemeye başladı (:

Silinen Üye 219846

Silinen Üye 219846

Kapalı Hesap
  • Beğen
Tepkiler: emrahkln

asi6868

Üye
kardeşim nokia suitte herhangi bir yazılımı yüklediysen olabilir bu yani sende nokianın tuzağına düştün geçmiş olsun.

Üst Alt