Teşekkürler hocam on numara oldu eline saglikEvet hocam o bildirim ekranındaki yazılar türkçeleşiyor. Vibrate Mobil Flight Mode vs. gibi onun haricinde birşey yok.
Bu paket cm9 final için. Sizin surumunuz cm9 rc6. Problem framework-res.apk kaynakli. Eski framework-res.apk'yi system/framework e atarsaniz sorununuz cozulur. Ayni sey bende de olmustu cunkuRomu kurdum falan herşey normalde usb kablosunu takınca android.process.media durdu diyor ardarda 3 kere ve pcye bağlanmıyor benden başka bunu yaşayan var mı ? Yardımcı olabilir misiniz acaba ?

Romumun final olduğunu sanıyordum dediğinizi yaptım fakat şimdide res/drawable/jog_tab_bar_left_answer.xml işlemi durdu diyorBu paket cm9 final için. Sizin surumunuz cm9 rc6. Problem framework-res.apk kaynakli. Eski framework-res.apk'yi system/framework e atarsaniz sorununuz cozulur. Ayni sey bende de olmustu cunku![]()

Hocam siz hangi romu kullaniyorsunuz?Romumun final olduğunu sanıyordum dediğinizi yaptım fakat şimdide res/drawable/jog_tab_bar_left_answer.xml işlemi durdu diyor
Edit : Kapatıp açayım dedim bu sefer telefon açılmıyor![]()

Galaxy W i8150 Wonder - Galaxy W Android 4.0.4 Cyanogenmod 9 Rom Final(06.06.2013) cm9 u mayıs ayında yüklemiştim o zaman en son çıkan işteHocam siz hangi romu kullaniyorsunuz?![]()
şimdi bu paketi tekrar yüklesem sorun çözülür mü usb kablosunda falan değilim şuan bi ara düzelticem 
Cozulur sanirimGalaxy W i8150 Wonder - Galaxy W Android 4.0.4 Cyanogenmod 9 Rom Final(06.06.2013) cm9 u mayıs ayında yüklemiştim o zaman en son çıkan işteşimdi bu paketi tekrar yüklesem sorun çözülür mü usb kablosunda falan değilim şuan bi ara düzelticem
![]()
bu arada ayarlar-depolama kismi calismaz haberin olsun 
evet onuda farketmiştim ayarlar kapanıp duruyordu çok sinirime gitmişti ama çok girdiğim yer olmadığı için takmamıştım task manager dan bakıyordumCozulur sanirimbu arada ayarlar-depolama kismi calismaz haberin olsun
![]()

menüde yazanlar falan kopmle türkçe mi
Görev Yöneticisi ve Bildirim Barını kompe türkçe yaptım. İsteğe göre atabilirim. Bide MMS de ifadeler yani o simgeler filan hatalıydı onlarıda düzelttim. Düzelttiklerimi isteğe göre paylaşabilirim.menüde yazanlar falan kopmle türkçe mi
Görev Yöneticisi ve Bildirim Barını kompe türkçe yaptım. İsteğe göre atabilirim. Bide MMS de ifadeler yani o simgeler filan hatalıydı onlarıda düzelttim. Düzelttiklerimi isteğe göre paylaşabilirim.