Karşılaştırma Sizce Hangi Tarz Lumia Kasası Daha Güzel?

Sponsorlu Bağlantılar

Murat Alper

Murat Alper

Üye
ben 1020 nin kasa tasarımını çok beğeniyorum on numara ya

erndrdyk

erndrdyk

Üye
ben telefonumu hiç bir lumiaya değişmem :) en güzeli benimki.​

(Lumia 920 Mavi)

respection123

Üye
L 1020 Beyaz :oke: Sonra 720 beyaz

ferit.61

ferit.61

Üye
Kasa tarasımı olarak var olanlar içinde Lumia 925 gerçekten en iyisi diyebilirim bana göre.

Ama ondan önce en kral N9 du, N9 un muadili ise Lumia 800 ler sanırım aynı ebat olarak da.
Bir de şunu farkettim, 920 de N9 tipi, ama o tip kasaya giden en güzel boyut N9 da idi, o kasa büyüdükçe tipi kayıyor.

Veeeee şunu da ekleyeyim, ey gidi Nokia.....
N9 u öldürdün ama hala tasarımının, kasasının ekmeğini yiyorsun ....

• Beğen
Tepkiler: n000k
Toros542

Toros542

Üye
bana göre de 925 mükemmel tasarıma sahip bir cihaz.aslında 720 de hiç fena değil.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
lumia 925 kasası çok güzel ama kasa bozulmaz inş. bozuk kasa ile bir kaç telefona denk geldiğim için diyorum onun dışında 920 tek geçerim kasa süper bu arada sanki note 3 L925 arka kasasına benzetmiş biraz siz ne düşünüyorsunuz bu konuda

parberk99

parberk99

Üye
625 ve 1320'nin kasası renkleri çok güzel 620 çok kaba duruyor

sekajmer

sekajmer

Üye
720,920,925,1020,1520 yani eğimli ekran + köşeli kenar

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
En güzel benim ki benim olmayan güzeli ben ne yapim

meg1ddo

meg1ddo

Üye
bence tartışmasız telefon tarihinin en iyi tasarımı N9 dur, zira lumialar N9 u baz alarak tasarlanmıştır. yakın zamanda N9 umu sattım ama sırf o tasarım için (kullanmasam bile) N9 almayı düşünüyorum, arada cebimden çıkarıp bakmak için, o derece :))

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: maydinmaydin ve suyunsesi
suyunsesi

suyunsesi

Üye
N9 un tasarımını geliştirilmiş ve inceltilmiş olarak yeniden yeni telefonlarla görmek istiyorum.

meg1ddo

meg1ddo

Üye
N9 un tasarımını geliştirilmiş ve inceltilmiş olarak yeniden yeni telefonlarla görmek istiyorum.
Herhangi bir gelistirmeye gerek yok inceligi de iyi bence, incecik citkirildim telefonlari da his sevmiyom telefon dedinmi agirliyla biraz hissettirmeli cebinde malzemesiyle de ben kaliteliyim diyebilmeli, bu bakimdan şu ana kadar kullandigim gordugum duydugum en iyi telefondur N9.

Üst Alt